FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Agentul lui Adrian Mutu dezvăluie adevăratul motiv pentru revenirea "Briliantului" în Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 noiembrie 2013 13:49

Agentul atacantului Adrian Mutu, Ludovic Fattizzo, a explicat pentru site-ul tuttomercatoweb.com adevăratul motiv pentru care gruparea AC Ajaccio renunţă la fotbalistul român în această iarnă.

"La 35 de ani, Mutu şi-a dorit să revină acasă şi să-şi încheie cariera în România. Petrolul Ploieşti este pe locul doi în clasament, iar oraşul este la 20 de minute distanţă de Bucureşti. Ajaccio are probleme financiare. Antrenorul Fabrizio Ravanelli a costat destul de mult şi nici nu a plecat gratis.

În acest moment, clubul are o gaură considerabilă în buget, iar despărţirea de Mutu a fost inevitabilă. Salariul lui Mutu la Ajaccio era aproape egal cu veniturile totale ale celorlalţi fotbalişti din lot", a explicat Fattizzo decizia lui Mutu de a reveni în România.

Mutu a anunţat că va juca la Petrolul din retur: "Din ianuarie voi juca pentru Petrolul un an şi jumătate. Voi veni sub formă de împrumut de la Ajaccio".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
cristy82
cristy82  •  27 Noiembrie 2013, 22:41
Postat de gigi_duru2005 pe 27 Noiembrie 2013, 21:18

Deci dupa tine,mai bine sa fie fericiti 15000 de oameni ca da primaria bani la un club privat,decat sa fie fericiti ceilalti 215000 de oameni din Ploiesti,daca se folosesc acesti bani in alte scopuri(de exemplu,pentru repararea scolilor,pentru actiuni sociale,etc).Si Mutu o sa fie ca "printul"Cristea pentru Steaua:de cand a venit,nimic.

daca nu se duc in contul echipei se duc in buzunarul contractorilor primariei care oricum tripleaza pretul la orice contract care-l au. deci? ia fi atent si vezi unde e mai marea problema? la aia 15000 fericiti? sau la unul singur?

dubluv
dubluv  •  27 Noiembrie 2013, 22:06
Postat de gica_oboreanu pe 27 Noiembrie 2013, 21:37

a votat consilierul pe care l'ai votat. asa e democratia, majoritatea hotaraste. nu poate fi intrebat fiecare ins pe strada.

eu zic ca macar pe gigi duru puteau sa-l intrebe...

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  27 Noiembrie 2013, 21:37
Postat de gigi_duru2005 pe 27 Noiembrie 2013, 21:24

Pe mine ma intereseaza ca traiesc in Ploiesti si nu m-a intrebat nimeni daca sunt de acord ca din taxele platite de mine sa fie recompensati salariatii unei firme private(pentru ca Petrolul este un club privat,la fel si Asesoft)

a votat consilierul pe care l'ai votat. asa e democratia, majoritatea hotaraste. nu poate fi intrebat fiecare ins pe strada.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează