FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Aghiotantul maratonist » Cum arată o zi din viaţa lui Ionuţ Luţu după condamnarea lui Gigi Becali şi verdictul din Dosarul Transferurilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 martie 2014 13:42

Gigi Becali era nedespărţit de Ionuţ Luţu înainte să fie condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare. Patronul Stelei îl numea pe fostul mijlocaş aghiotantul său, inspirat de telenovelele turceşti pe care le urmărea.

Acum, la aproape 10 luni de cînd Gigi Becali e în rest, Luţu încă îi este alături, semn că patronul Stelei nu se înşela cînd spunea că "Dumnezeu mi l-a scos în cale". Viaţa acestuia s-a complicat însă după verdictul din Dosarul Transferurilor, unde Mihai Stoica, Giovanni şi Victor Becali, toţi apropiaţi ai lui Gigi, au fost condamnaţi la ani grei de închisoare.

Fanatik dezvăluie cum arată o zi din viaţa lui Ionuţ Luţu:
Ora 7:00 - se trezeşte şi pleacă din Bucureşti la Poarta Albă cu un pachet pentru Gigi Becali. Cînd este cazul, Luţu îi cere permisiunea să se deplaseze exclusiv în ziua respectivă doar la Rahova, acolo unde este încarcerat Mihai Stoica. Cînd nu duce pachete, fostul mijlocaş e trimis de Virgil să pozeze terenurile care îi sînt propuse pentru cumpărare lui Gigi.

Ora 11:00 Merge apoi cu un pachet la Ioan şi Victor Becali, încarceraţi în alt sector de la Poarta Albă.

Ora 14:00 Se întoarce la Bucureşti şi se duce direct la Palatul lui Gigi Becali, situat în Aleea Alexandru, acolo unde îl aşteaptă vărul patronului Stelei, Virgil Becali, cel care se ocupă acum de afacerile familiei. Luţu preia scrisorile venite pe adresa de la palat şi citeşte cazurile persoanelor care îi cer zilnic ajutor financiar şefului. Apoi, la următoarea vizită, acesta îi duce cele mai importante scrisori lui Gigi Becali, care le citeşte si decide dacă îi ajută sau nu.

Ora 16:00 Se interesează dacă Teodora Stoica, fata lui MM, are nevoie de ceva. În cazul în care aceasta îi solicită ajutorul, atunci fostul fotbalist se deplasează la reşedinţa managerului Stelei.

Ora 18:00 Merge apoi în Pipera, la casa finanţatorului Stelei, pentru a o ajuta pe soţia acestuia. De foarte multe ori angajatul lui Gigi Becali o însoţeşte la controalele medicale pe mama lui Gigi Becali, în vîrstă de 82 de ani.

Ora 20:00 Îşi termină ziua de lucru în cazul în care oamenii lui Gigi Becali nu au diferite comisioane de achitat la diverşi afacerişti din Bucureşti.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
playaplaya69
playaplaya69  •  10 Martie 2014, 14:06

Ghidul "Cum sa fii sageata"

madskills
madskills  •  10 Martie 2014, 10:08
Postat de marius10094 pe 09 Martie 2014, 18:58

Nu inteleg rostul articolului. Dar asta nu este muca. Este distractie. Sa conduci masina lui Becali si sa te plimbi toata ziua nu e munca. Munca face ala care da la baros 12 ore pe zi.

Povestea si Balaci ca Lutu era obsedat de condus si se tot mira de ce vine obosit la antrenamente. Si i-au spus ceilalti jucatori ca plecat noaptea la Bucuresti sa stea cu prietenii si venea dimineata direct la antrenament. Si-ar fi petrecut toata viata in masina daca era dupa el. Asa ca nu-i mai plangeti de mila, vorba cuiva mai jos, munca e sa dai la baros 12 ore pe zi, nu sa te plimbi in limuzine si sa iei 5000 de euro pe luna. Bravo lui ca are salariu mai mare ca un director de banca si face si ce ii place, nu vad de ce e ceva rusinos.

shogun_blue
shogun_blue  •  10 Martie 2014, 08:19

magnific articolul...Fanatik a dat lovitura

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close