FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO

Ajutor de la o legendă pentru Dinamo » Rivaldinho a dezvăluit ce a discutat cu tatăl său despre Athletic Bilbao

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2017 12:16

Atacantul Rivaldinho promite să calce pe urmele marelui Rivaldo, tatăl său, și să dea gol bascilor de la Athletic Bilbao, în turul III din preliminariile Europa League.

Rivaldinho a înscris primul gol al sezonului pentru Dinamo, în meciul cu Juventus București, 3-0, iar toată familia brazilianului a fost în culmea fericirii. Imediat, Rivaldo a postat pe o rețea de socializare un mesaj de felicitare și un video cu reușita fiului. Nouarul "câinilor" a dezvăluit ieri ce a discutat cu tatăl său.

"Tata e la Londra acum, încearcă să ajungă la București pentru a mă vedea jucând pe viu. Oricum, eu știu că se gândește la mine și probabil că va fi în tribună la partida cu Bilbao. Mi-a spus că el a dat multe goluri împotriva bascilor, mi-a zis că va fi foarte greu, însă nu imposibil să ne calificăm. Sper să reușesc și eu acest lucru".

Brazilianul de 22 de ani a marcat din nou cu capul și era mulțumit: "Sunt bucuros că am înscris, dar o să fiu fericit atunci când vom fi campioni. Pentru mine este important ca Dinamo să câștige meci de meci. Și-aș face orice, chit că cineva m-ar împușca, da!, aș face asta pentru echipă. Suporterii sunt fabuloși, n-am mai văzut așa ceva în viața mea, ca ei să meargă cu noi, după autocar, până la stadion. Mă simt "câine roșu" cu adevărat". 

3 goluriși un assist are brazilianul pentru Dinamo în 12 meciuri

S-a speriat rău

În repriza secundă, brazilianul a fost aproape de o accidentare horror. După un duel aerian, s-a lovit rău după confruntarea cu Mingote, Rivaldinho căzând pe mână: "Am simțit că parcă s-a rupt ceva, inițial, dar totul e în regulă. Oricum, o să mai fac un control, să fiu sigur că așa e". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  17 Iulie 2017, 17:21

adevarat ajutor.

the_cobbler
the_cobbler  •  17 Iulie 2017, 14:51
Postat de the_cobbler pe 17 Iulie 2017, 14:38

***

Eu doar v-am încercat, tova(r)ași, să văd dacă vă pricepeți la cenzură. Surprinzător, chiar mai bine decât tova(r)așul Postelnicu !

the_cobbler
the_cobbler  •  17 Iulie 2017, 14:38
Postat de waves pe 17 Iulie 2017, 14:38

Ăstia sunteti voi oltenii ,te ai simtit c omunistule...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează