FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Al Ittihad se transformă în Al România » Cine sînt cei doi jucători români de calibru pentru care insistă în continuare Victor Piţurcă!

Cristi Tănase și Bogdan Stancu la echipa națională, foto: GSP
Cristi Tănase și Bogdan Stancu la echipa națională, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 11:06

După ce l-a transferat pe Lucian Sînmărtean, Victor Piţurcă a pus ochii pe fundaşul Szukala, care a refuzat, însă, trecerea în Arabia Saudită. Fostul selecţioner al României insistă pentru alte două transferuri care implică jucători români de calibru

Ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi, prima ediţie din 2015, a dezvăluit numele celor doi jucători implicaţi, precum şi sumele vehiculate! De asemenea, află numai din ediţia tipărită sau de pe platforma Gazeta Digitală la cît este cifrat transferul lui Lucian Sînmărtean!

1. Cristian Tănase. Fostul selecţioner a încercat să-l ia pe Dodel în Arabia Saudită imediat după ce a semnat contractul cu formaţia asiatică. Dar Steaua cere 3 milioane de euro în schimbul lui Tănase, în vreme ce Al Ittihad propune doar 1,7 milioane.

Cristi e de cinci ani şi jumătate la Steaua şi îşi doreşte să plece, dar e aproape să mai rateze un transfer. Becali l-a cumpărat de la FC Argeş cu 1,8 milioane de euro, record de achiziţie în istoria clubului, şi de aceea ţine la preţ acum.

2. Bogdan Stancu. "Motanul" e printre fotbaliştii favoriţi ai lui Piţi. Doar că datele financiare sînt identice cu cele din cazul lui Tănase. Genclerbirligi a cerut 3 milioane de euro şi Al Ittihad a "mers" tot pînă la 1,7 milioane, ca şi în tratativele cu Steaua pentru Dodel.

Stancu a fost important şi pentru "naţională" în 2014. La 2-0 în Finlanda, el a înscris ambele goluri ale trupei pe care o mai conducea Piţurcă în acel moment.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Ianuarie 2015, 14:09

se pare ca szuka;la va fi cel care va pleca.

puscaria.bucuresti
puscaria.bucuresti  •  05 Ianuarie 2015, 13:42
Postat de crotalie pe 05 Ianuarie 2015, 11:47

Indiferent ca cine vine, regele Giga Hagi ca are proecte sau ca ramane nea Gigi ca ne-a mers bine cu el, tot cu Stiaua o sa tinem si o sa iubim culorile rosu si albastru, ca rade lumea de noi ca ne-am schimbat. Sa stie toci ca avem cea mai valabila echipa si cea mai principala galerie ! Forta Stiaua, forta Stiaua, hei, hei !

cine la avatar? Scuipciu sau Adi P0p0, ca nu-mi dau seama? :)))))

puscaria.bucuresti
puscaria.bucuresti  •  05 Ianuarie 2015, 13:41
Postat de jim_b_brown pe 05 Ianuarie 2015, 13:04

Mare g...unoi de om mai esti, ma mir ca te mai rabda....primaria, sau rebu...:)

ce faci bre, ai lasat carucioarele din LIDL nesupravegheate???

Vezi toate comentariile (14)
Comentează