FOTBAL  »  LIGA 1  »  U CRAIOVA

Alarma! S-a accidentat Bornescu!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2007 00:00

Bornescu s-a accidentat la antrenamentul de miercuri seara si e incert pentru meciul cu Farul. Oltenii incep sezonul cu emotii. La antrenamentul pe care stiinta l-a efectuat miercuri seara, de la ora 22:15, portarul Mircea Bornescu a cazut secerat in urma unui contact cu atacantul Ovidiu Stoianof si nu a mai putut continua pregatirea.

"Pepe" a fost scos pe brate de pe teren, primind ingrijiri medicale mai bine de zece minute. Intr-un final, el a parasit stadionul "Ion Oblemenco" cu o umflatura destul de urita la glezna piciorului sting. Aseara, titularul postului de portar inca resimtea dureri si s-a pregatit separat. Chiar daca juvetii nu concep sa inceapa sezonul fara Bornescu, prezenta acestuia pe teren la meciul de miine seara cu Farul este incerta.

Alti trei jucatori, mijlocasul Valerian Girla si atacantii Mihai Dina si Michael Baird, sint indisponibili pentru confruntarea cu marinarii, primii doi din cauza unor accidentari, iar cel de-al treilea pentru ca este suspendat.

Riciu: "Cautam solutii"
Conform unei hotariri care s-a luat intr-o sedinta a Comitetului Executiv al FRF, incepind cu sezonul 2007/2008 toate echipele din Liga I sint obligate sa aiba pe banca un antrenor cu licenta PRO. stiinta este singura echipa care nu respecta aceasta conditie si, desi a fost somata sa se conformeze, pina ieri nu si-a rezolvat situatia. "Nu vrem sa-i stopam din drumul spre cupele europene. Vom discuta cu Craiova pentru gasirea unei solutii", a spus Mircea Radulescu, directorul scolii Federale de Antrenori.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează