FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - CFR 2-1

Alex Băluță, reacție nervoasă la adresa lui Istvan Kovacs: "Asta a așteptat!" » Internaționalul român se gândește la plecare: "Sunt de 4 ani aici"

Foto: facebook.com/UCVOficial
Foto: facebook.com/UCVOficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 22:43

Alexandru Băluță a reacționat după ce a fost eliminat de Istvan Kovacs în partida câștigată de CS U Craiova cu CFR Cluj, scor 2-1. Căpitanul oltenilor a lansat câteva săgeți la adresa lui Kovacs și a recunoscut că se gândește chiar la o plecare de la CS U Craiova.

"Prea ușor mi s-au oferit acele cartonașe galbene. Dar nu mai poți să le spui nimic arbitrilor, nu mai poți vorbi nimic. Sunt căpitan, e normal să mă duc să vorbesc cu el.

Culio a fost șmecher, nici nu l-am atins. Nu meritam să fiu eliminat, dar asta a așteptat și domnul arbitru, să mă elimine. Dar degeaba, nu s-a mai schimbat nimic.

Azi am arătat ca o echipă mare, am jucat exact ce am pregătit. Dacă o ținem tot așa, sunt convins că ne menținem în primele 3 locuri. Dar nu trebuie să ne umflăm, mai sunt destule meciuri.

Mă bucur că am făcut fericiți atâția oameni. Pot merge fericit în vacanță. M-ar fi durut sufletul dacă ne egalau. Voi lipsi cu Dinamo, asta e, nu mai pot întoarce decizia, sunt sigur că vom face un meci mare cu ei, am încredere în colegi", a zis Alexandru Băluță la Look TV.

...despre plecare, la TV Telekom Sport: "Mă gândesc și eu să plec, vă dați seama, am 4 ani aici. Dar cât timp voi sta, îmbrac cu drag tricoul Craiovei. Cred că mi se potrivesc campionatele din Italia și Spania"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
259929741160038
Dorin Corso Marinescu  •  18 Decembrie 2017, 13:58

Cfr echipă *** cu arbitrii *** Istvan Kovacs Carei și sovre satu Satu Mare , și tot ei fac scandal.La Băluță nu a fost nici ofsaid nici faultează la al 2- le-a galben , Mitrita va pus-o în vinclu ,iar la golul CFR a potrivit mingea cu mâna,și tot Dan penalty face scandal.Halal echipă halal antrenor,cine se aseamănă se adună.hai pa...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  17 Decembrie 2017, 14:43
Postat de haideusicfr pe 17 Decembrie 2017, 14:07

Ma mititica ,dupa ce ca ai dat un gol din offside iti mai umbla gura. Nu stiu cat l-ai atins sau nu pe Culio a fost o intrare la jucator si nu la minge. Argentinanul te-a "lucrat". Si bine ti-a facut.

In ce meci a dat Băluță gol din offside ?

firaldo
firaldo  •  17 Decembrie 2017, 14:38
Postat de Costel Tudor pe 17 Decembrie 2017, 14:08

Baluta are un tupeu oltenesc !!! Bai " juma de buletin " , arbitrul a avut dreptate ! Conform regulamentului trebuia sa-ti dea al doilea cartonas imediat dupa primul , iar la al doilea galben mai aveai putin si ii bagai piciorul in ghips !

:))))))))))))))))))) i baga piciorul în ghips cui?:))))))))))))))))) Pai ba ***,cum să-i bage piciorul în ghips dacă nu l-am atins?Dar când ești ajutat de arbitri...te cred si eu ca pierzi noțiunea bunului simt

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează