FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢIE

Alex Chipciu îi întoarce ironia lui Daniel Pancu: "Rapid nu ne bate nici cu lanterna în mînă, nici fără!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 10 ianuarie 2015 17:42

Alex Chipciu, mijlocaşul Stelei, i-a dat răspunsul jucătorului Rapidului, Daniel Pancu, după ce acesta din urmă a ironizat situaţia în care se află roş-albaştrii din cauza siglei şi a culorilor.

Fotbalistul vişiniilor a oferit o declaraţie interesantă la adresa Stelei: "De abia aştept să o întîlnesc pe echipa fără nume! Aşa cum sîntem noi, puţini, săraci, cu lanterna roşie în mînă, tot îi batem. Cred că am scăpat, în sfîrşit, şi de formularea unicul derby de România. Din ea, a mai rămas doar Dinamo", a spus Pancu în urmă cu 5 zile.

Chipciu nu a ezitat şi l-a contrat pe Pancu, însă nu fără a-i aduce aminte acestuia respectul pe care îl poartă: "Legat de ceea ce a spus Pancu despre acest subiect cu stema, îl respect prea mult pentru că a fost un fotbalist enorm.

Ştie şi el că îl respect mult şi n-aş vrea să-i comentez declaraţiile cu lanterna. În ultimii ani nu prea ne-au bătut nici cu lanternă, nici fără, aşa că nu se pune problema să ne bată acum cu lanterna în mînă sau cum vrea Pancu. Încă o dată spun că îl respect foarte mult”, a declarat Alex Chipciu pentru Look TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
vap_andrei
vap_andrei  •  11 Ianuarie 2015, 17:17

A greșit Chipciu. Nu trebuia să-i răspundă lui Pancu. Trebuia să-l ierte, că era beat cel mai probabil. Ca de obicei.

vasile_00
vasile_00  •  11 Ianuarie 2015, 08:37
Postat de khal_37 pe 11 Ianuarie 2015, 01:30

Ce sa se faca ma? kvsc kalasvar a facut 8 puncte pe spatele Stelei ma rahat cu ochi...bonus de performanta(dar performanta stelei)!!! :))) Las ca se desfiinteaza si surogatul asta de echipa si scapam si de o parte din extremistii antiromani.

Mai usor cu România pe scari ca nu-i a lu' ma-ta!!!

vasile_00
vasile_00  •  11 Ianuarie 2015, 08:36

Multe arogante, putin fotbal la Chipciu, poate se trezeste si el pe la 33-34 ani!!!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează