FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Alexa explică de ce a ales alb-vişiniul: ”Pentru Răzvan, pentru atmosferă. Vreau trofee cu Rapidul, mă retrag din Giuleşti”

Dan Alexa
Dan Alexa

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 18:04

Dan Alexa şi-a luat rămas bun de la foştii colegi, ieri, la Timişoara şi a explicat de ce a ales Rapidul.


Dan Alexa a ajuns liber de contrat la Rapid, după ce a refuzat o primă ofertă a Timişoarei, clubul la care a jucat în ultimii 5 ani. Ieri, fostul căpitan a intrat din nou în vestiarul lui Poli, dar numai pentru a-şi saluta foştii colegi.

"Am ales Rapidul pentru că vreau să mai joc cel puţin doi ani la un nivel înalt. Dar am ales Rapidul şi pentru atmosferă, pentru noul proiect de acolo, pentru Răzvan. Şi pentru că era nevoie de o schimbare în cariera mea. La Timişoara ar fi urmat să mă axez, conform propunerii, mai mult pe cariera de antrenor secund. E o onoare că domnul Iancu s-a gîndit la mine, dar vreau un trofeu ca jucător şi sper să-l cîştig cu Rapid, echipă ai căror suporteri sînt înfrăţiţi cu cei ai Timişoarei", a spus Dan Alexa.

"Mi-e greu să cred că voi reveni la Timişoara ca jucător. Dar i-am promis domnului Iancu faptul că, la un moment dat, mă voi întoarce să iau un trofeu ca antrenor cu Poli Timişoara. Acesta e marele meu regret, de altfel, că nu am cîştigat nici un trofeu aici ca jucător, deşi am avut rezultate excelente şi o echipă de care am fost mereu mîndru", a mai spus Dan Alexa.

"Timişoara e o stare de spirit. Sper că oamenii care trebuie să decidă în privinţa retrogradării să se gîndească şi la cei 8.000 de fani din Piaţa Operei" - Dan Alexa, ex-căpitan Poli Timişoara

"La naţională nu cred că voi mai juca. VIctor Piţurcă nu a mizat niciodată pe mine. Ca o glumă, m-am retras căpitan de la naţională"
Dan Alexa, mijlocaş Rapid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
sexilian
sexilian  •  18 Iunie 2011, 16:41

la meciurile cu putinari sicaini daca ei rosu nu conteaza dar cate unul dela eisa te tina minte eu te accept, rupei si iesi

yo_manu93
yo_manu93  •  18 Iunie 2011, 16:34
Postat de babausk pe 14 Iunie 2011, 19:01

adevarul adevarat este ca aveam mare nevoie de un cotonogar si sa te ti cartonase rosii acuma , mai ales ca ne iubeste mult mircea sandu.

mai ales ca nu il mai avem pe marius constantin

gio1
gio1  •  15 Iunie 2011, 00:56
Postat de babausk pe 14 Iunie 2011, 19:01

adevarul adevarat este ca aveam mare nevoie de un cotonogar si sa te ti cartonase rosii acuma , mai ales ca ne iubeste mult mircea sandu.

Alaturi de radoi, lovin si cadu, este printre cei mai criminali jucatori din romania! Toti cei pomeniti ar fi trebuit exclusi cu anii din fotbal! Eu inteleg ca fotbalul nu e sah, dar totusi nu e full contact ! Ce sa-i faci cind nu stii fotbal (cu mingea!), dai la gioale, sa faci si tu ceva pe teren! Si unii "specialisti" spun ca joaca barbateste !!! PENIBIL pentru acei specialisti! Pai, un jucator dribleaza si astia< 'macelarii" le rup picioarele? Ce e barbateste in asta? Mai curind e las si penibil ca nu au fotbalul la ei...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează