FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Dan Alexa vrea să se răzbune pe FCSB în prima etapă din 2019: „Sper să fi făcut alegeri corecte”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 18:26

Dunărea Călărași a schimbat liniile ca la hochei, dar Dan Alexa e încrezător că echipa sa poate produce surpriza în partea a doua a sezonului! Obiectivul rămâne unul clar: salvarea de la retrogradare.

  • FCSB debutează în 2019 la Călărași, sâmbătă, 2 februarie, de la ora 14:00. 

Cu 15 jucători aduși în această iarnă, antrenorul dorit în doar câteva zile de Poli Iași, Astra și FCSB e mulțumit de cantonamentul din Turcia și spune că în perioada următoare va pune la punct lotul cu care să câștige duelul contra vicecampioanei. 

"Am încercat să aducem jucători cu experiență, fotbaliști buni pentru prima ligă din România și străini care au evoluat la un nivel bun. Marea problemă e lipsa omogenității, fiindcă avem 13, 14 nume noi în lot, chiar 15 acum, că a venit și Mapuku.

Din păcate, timpul până la reluarea campionatului e scurt. Asta e, e un risc pe care mi l-am asumat. Până acum lotul era format în majoritate din jucători de liga a doua. Când au apărut rezultate slabe, presiunea a devenit mare asupra lor și nu au suportat-o, au cedat. Sper să fi făcut alegeri corecte în iarna asta, vom vedea când se reia sezonul", spune Alexa în pentru Gazetă.

Cu un lot nou la dispoziție, Alexa e gata să schimbe și tactica: "Cred că Dunărea are acum mai mulți jucători tehnici, deci va putea să marcheze mai multe goluri. La Dunărea am creat un stil potrivit pentru lotul existent. Câtă vreme apărarea a fost perfectă am făcut puncte, când ne-am pierdut avantajul ăsta am devenit naivi și n-am mai făcut puncte".

"Un eșec ar putea avea urmări asupra carierei mele și pe viitor. Până acum am reușit să îndeplinesc obiectivele cam la toate echipele pe care le-am antrenat, sper să fie la fel și de data asta"
Dan Alexa, antrenor Dunărea Călărași

5,40 este cotacaselor de pariuri ca Dunărea să câștige meciul din februarie contra FCSB, în timp ce trupa lui Teja e favorită clară, cota 1,65

Rezultatele din amicale

Dunărea - KFC Uerdingen (Germania, III) 1-1
Dunărea - Disogyori (Ungaria, I) 0-0
Dunărea - Desna Chernihiv (Ucraina, I) 1-0
Dunărea - Feronikeli (Kosovo, I) 1-1
Dunărea - Sepahan (Iran, I) 1-2

 Bursa transferurilor la Călărași

- antrenor: Dan Alexa (confirmat)
- veniri: D. Benzar (FCSB), Calancea (CSU Craiova), Șt. Vlădoiu (FC Snagov), A. Radu (CFR Cluj), Mukanya (Trakai), Luchin (Viitorul), Semedo (Leixoes), C. Nica, Sârghi, Henderson, Najib, Digbeu, A. Omrani, Djemia, Mapuku (liberi)
- plecări: Kanda, Șandru, Mezu, Babei, Monroy, Walace, Pușcaș, Carnat (contacte reziliate)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  25 Ianuarie 2019, 13:22

Alexo,da-le tata sa te tina minte,asa slabi nu-i mai prinzi curind pe fecesebei,e momentul tau.Umileste-l pe meme.Bafta!

fairplayromania
fairplayromania  •  24 Ianuarie 2019, 20:41

Frecţii, vrăjeli ....s-a smecherit si Alexa...... Se razbună precum Becali pe Hagi , cînd de supărare l-a facut Campion pe Hagi.... Alexa să aibă grijă de Prodanca, că acuşi o pierde, că de fotbal se ocupă alţii....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează