FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

ALEXANDRU CHIPCIU LA CFR CLUJ // Giovanni Becali a dezvăluit de ce nu a ajuns mijlocaşul la FCSB și ce salariu va încasa la campioana României

Articol de GSP - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 21:59

Alexandru Chipciu (30 de ani) a ajuns în această seară în cantonamentul campioanei CFR Cluj pentru a stabili ultimele detalii și pentru a semna contractul.

Agentul Giovanni Becali a dezvăluit cum a profitat CFR Cluj de îndoiala patronului lui Marius Șumudică și câți bani va câștiga internaționalul român la Cluj. 

„Chipciu are cam aceeaşi ofertă de la Cluj ca cea pe care a primit-o din Turcia, 30.000-40.000 de euro lunar. Nu însemna mare lucru pentru el. Exista varianta Turcia, Şumudică a insistat foarte mult pentru el. 

Preşedintele chiar şi-a pus întrebări de ce l-a dorit atât de mult Şumudică. După câteva zile în care clubul a dat împuterniciri la alţi oameni ca să verifice dacă Alex Chipciu chiar vrea suma aia, aceste zile au fost în folosul Clujului. După ce li s-a ridicat interdicţia, CFR a acționat rapid”, a declarat Becali la TV Telekom Sport. 

Giovanni Becali: „Nu putea să fie rezerva lui Crețu”

Chipciu a evoluat la FCSB între 2012 și 2016, dar a ales să revină la rivala CFR. Impresarul a lămurit situația: Chipciu l-ar fi avut concurent pe postul de fundaș dreapta pe Valentin Crețu, unul dintre favoriții patronului Becali: „FCSB nu a avut nevoie de Chipciu, mi-ar fi spus-o Gigi Becali. Nu putea să vină Chipciu să fie rezerva lui Creţu”.

VIDEO // Chipciu era dorit de Nedelcu la FCSB

Vezi și:

BURSA TRANSFERURILOR // Toate mutările din Liga 1 sunt AICI: de teama interdicției, CFR Cluj transferă la foc automat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mariuss72
mariuss72  •  17 Ianuarie 2020, 08:16
Postat de Claudiu Oros pe 17 Ianuarie 2020, 08:11

Individul nu impartea flegme prin studiourile de televiziune? Ce "pretini" aveti domnule Ioanitoaia...RUSINE!

Asa ziar, asa pretini. ***, *** si can-can.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

763574607077875
Claudiu Oros  •  17 Ianuarie 2020, 08:11

Individul nu impartea flegme prin studiourile de televiziune? Ce "pretini" aveti domnule Ioanitoaia...RUSINE!

blatistu49
blatistu49  •  17 Ianuarie 2020, 00:02

cred ca siCRETU valoreaza deja de cind e la FCSB ..50 de mil eu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează