FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Alexandru Mitriță și-a ales favoritele la câștigarea Ligii Campionilor și a titlului din Italia + Vorbește despre cel mai dificil moment din carieră

Mitriță în duel cu Zappacosta FOTO: Guliver/GettyImages
Mitriță în duel cu Zappacosta FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 18:04

Alexandru Mitriță, căpitanul lui CS U Craiova, a vorbit despre dificultățile întâmpinate în Italia și a analizat pe scurt marile favorite la titlu, Napoli și Juventus.

Alexandru Mitriță a părăsit România în 2015. Italienii de la Pescara au plătit Viitorului suma de 500.000 de euro pentru serviciile atacantului. "Perioada petrecută în Italia a fost una grea pentru mine. Am plecat cu gândul că voi fi titular acolo, dar nu a fost așa. Trebuie să ai atitudine, să fii tare psihic pentru a face față. În momentul ăla eu nu eram", s-a destăinuit Mitriță pentru EuSunt12. 

Ronaldo aduce Liga la Torino!

Căpitanul oltenilor crede că mutarea Balonului de Aur de la Madrid la Torino poate aduce mult râvnita Ligă a Campionilor în Peninsulă. "Transferul lui Cristiano Ronaldo a fost ca o bombă pentru Italia. Sunt sigur că o să înceapă ușor, ușor să marcheze.

Când ești cel mai bun din lume, cu siguranță vei avea rezultate. Cred că odată cu venirea portughezului Juventus va putea câștiga Liga Campionilor", a declarat fostul fotbalist al Pescarei. 

"Îmi place foarte mult Napoli. Sper să învețe din greșelile pe care le-a făcut anul trecut și să meargă până la capăt, să câștige titlul în Serie A"Alexandru Mitriță

Vezi și: Reacție vehementă a lui Mitriță! Motivul pentru care fotbalistul Craiovei era foarte deranjat: "Până acum nu s-a vorbit deloc de mine"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează