FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-0

Alexandru Stan a comis-o, când a fost întrebat despre duelul Rapid Viena - FCSB :) » Note GSP: cum s-a descurcat la debut

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2018 12:12

Alexandru Stan, fundașul stânga de 29 ani al celor de la FCSB, a debutat la echipa roș-albastră în meciul cu Sepsi, 2-0.

După meci, jucătorul venit de la Astra a vorbit despre turul cu Rapid Viena, de joi, din play-off-ul Europa League și a dat o declarație amuzantă.

"Sunt pretenţii mari la FCSB, e normal. E cel mai mare club din România. Mergem în Austria să luăm punct sau puncte", a declarat Alexandru Stan, potrivit TV Telekom Sport.

"Mă aşteptam să joc pentru că joi avem un meci important şi de aceea am fost introdus atât de repede. E o mare bucurie că am debutat, dar acum n-am timp să celebrez, pentru că urmează meciul de joi. Merg acasă şi mă odihnesc. Terenul a fost foarte greu. N-am mai jucat pe un asemenea gazon de la copii şi juniori. Ca să vă spun sincer la Astra pasam mai mult, dar asta nu e treaba mea, Mister o să vadă ce am făcut bine şi ce am făcut rău" Alexandru Stan

Evoluție sub așteptări

Titularizat de Nicolae Dică, Alexandru Stan a avut o evoluție sub așteptări și a fost printre jucătorii care au dezamăgit. Stan a primit nota 5 în Gazeta Sporturilor, la fel ca Antonio Jakolis, Qaka și Daniel Benzar. Cel mai slab jucător al roș-albaștilor în meciul cu Sepsi a fost Raul Rusescu, care a fost notat cu 4.

Cei mai buni fotbaliști au fost Florinel Coman și Harlem Gnohere, care au luat 7.

screenshot 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
paiazze
paiazze  •  20 August 2018, 17:37

M-am lamurit cum se dau notele in GSP... Nu cred ca Stan a dezamagit la DEBUT. Ce voiati? Sa dea cinci goluri si s-o scoata de trei ori de pe linia portii? Gnohere a luat cea mai mare nota pentru ce? Ca a marcat un gol din penalty?

2313173018723406
Catalin Nitoiu  •  20 August 2018, 15:52

Se referea la punctele pentru coeficientul UEFA... hahaha..., pe asta nu o știați !?! Forza Steaua(FCSB)!

andrei.f
andrei.f  •  20 August 2018, 14:58

Amuzant ziarist, Stan a spus foarte corect ce era de spus. Da, de ce nu scrii tu cum te cheamă, să ne veseluim ca lumea ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează