FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alexandru Stan i-a șocat pe medici cu cerința sa: și-a urmărit live propria operație!

Articol de , , - Publicat marti, 25 iunie 2019 14:40

Alexandru Stan (30 de ani) a avut o cerință surprinzătoare pe masa de operație: să urmărească pe un monitor întreaga intervenție pe care medicul a avut-o în genunchiul său.

Fundașul stânga al vicecampioanei, transferat sezonul trecut de la Astra, a trecut prin momente delicate în această primăvară. A suferit o accidentare gravă la genunchiul drept și a fost nevoit să suporte o intervenție chirurgicală.

Stan a fost extrem de speriat de consecințele operației și l-a șocat pe cel care a realizat intervenția, chirurgul ortoped Ionuț Codorean, fratele unuia dintre preparatorii de la FCSB, Horea Codorean, atunci când i-a solicitat să vadă live toată procedura chirurgicală.

Lui Stan i s-a realizat anestezie locală, de la brâu în jos, după care i s-a postat un monitor pe care a vizionat toată intervenția pe care medicul a avut-o în genunchiul său. Fundașul stânga le-a explicat celor din sala de operație că în acest mod trece mai ușor peste emoții, dar mai ales peste frică.

Diagnosticul lui Stan a fost de „leziune degenerativă a cornului posterior al meniscului intern al genunchiului drept şi condropatie focală condil femural intern de parte dreaptă”.

A fost operat la jumătatea lunii martie și FCSB anunța că perioada de care are nevoie pentru a se recupera e de 4 luni. Stan se află cu echipa în stagiul din Brașov, dar nu va putea juca în niciunul dintre amicale. În plus, el va rata și startul sezonului, iar apt de joc va fi abia în luna august.

2 martie este data la care Stan a disputat ultimul meci pentru FCSB, deplasarea cu Voluntari, scor 2-2

3 fundași stânga are FCSB în lotul actual, dar doar unul e apt, Junior Morais, ceilalți doi sunt în recuperare după accidentări grave: Stan și Momcilovici

4 jucători din lotul FCSB -ului au suferit intervenții chirurgicale în ultimul an: Ovidiu Popescu, Momcilovici, Stan și Gnohere

 Citește și:

A părăsit cantonamentul! FCSB l-a cedat pe fotbalist, deși Gigi Becali tocmai îl lăudase!

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
aress123
aress123  •  25 Iunie 2019, 17:36

Mare lucru.....artroscopie, asa se numeste procedura. Medicul oricum vede ce face pe un monitor, si asta poate vedea si pacientul, daca doreste. Nu e mare lucru, ce vezi acolo vezi si pe youtube...ca oricum nu simti nimic.

catalynn
catalynn  •  25 Iunie 2019, 17:30

Multa sanatate omului, mai ales daca spuneti ca tine cu Steaua desi joaca la FC fcsb!

lionforever
lionforever  •  25 Iunie 2019, 17:17
Postat de horiap pe 25 Iunie 2019, 15:49

Domnilor ziaristi... Sa iti privesti propria operatie la genunchi pe un monitor tv in sala de operatie, in timpul efectuarii ei, e ceva obisnuit azi. Si eu mi-am vazut operatia de menisc la genunchiul stang. E deja o banalitate, asa ca nu faceti din Alexandru Stan un supererou!...

Corect si eu am văzut-o pe a mea la genunchiul drept, dar cel mai probabil trebuia sa isi faca norma la nea jiji asa zisul ziarist ca a băgat subtil stelist in loc de fecesebist ca sa dea bine la palat. Cum sa ai progres când câinele de pază al democrației, a patra putere in stat este aservită politicului si asa ziselor dive din showbizz si " afacerstilor" de carton?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close