FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS SEVERIN, LUNI, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Alexe italiano » Golgeterul lui Dinamo e dorit de Chievo din iarnă

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 02 decembrie 2012 01:18

Italienii au făcut o ofertă financiară ce nu convine, momentan, şefilor ”cîinilor”


Marius Alexe este unul dintre puţinii jucători ai lui Dinamo ce dau randament în acest moment. Vîrful de 22 de ani a devenit principalul marcator pentru roş-albi, iar cota lui a reînceput să crească. Şefii lui Chievo (locul 17 în Serie A, primul care scapă de retrogradare) sînt ultimii care s-au arătat interesaţi de Marius, pe care ar vrea să-l aducă din iarnă la Verona.

Peninsularii ar dori să investească în jur de 400.000 de euro pentru un împrumut pe 6 luni, după care să mai adauge încă un milion şi jumătate de euro, în iunie 2013, dacă Alexe dă randament, iar Chievo rămîne în Serie A. Şefii "cîinilor" nu s-ar opune, însă vor toţi banii odată.

2 români mai sînt la Chievo: atacantul Stoian (un gol în 7 meciuri) şi fundaşul Papp (3 meciuri)

7 goluri a marcat Alexe pentru dinamovişti în acest sezon, în toate competiţiile

1,75 milioane de euro este cota de piaţă a vîrfului, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
alexa.09
alexa.09  •  02 Decembrie 2012, 19:40

Alexe este unul dintre putinii jucatori buni si dinamovisti adevarati de la echipa . Pentru el ar fi foarte bine sa plece afara , mai ales ca s-a relansat si a marcat goluri . Insa , pentru Dinamo nu ar fi cea mai buna alegere . Adevarul este ca poate acoperi o mica parte a datoriilor , dar echipa nu va mai fi la fel fara el . Sincer, eu imi doresc sa ramana la Dinamo .

leo_one
leo_one  •  02 Decembrie 2012, 17:53
Postat de boboc331 pe 02 Decembrie 2012, 10:18

bine ma Alexe il vindem cu 2milioane care este peste Chipciu si steaua il vinde cu 5-6milioane asa management

Este mai inalt decat Chipciu ?

leroiv72
leroiv72  •  02 Decembrie 2012, 17:09

ce sa zic...tepe s'au dat, se dau si se vor mai da! insa..baietasul asta...se zbate intr'un anonimat crunt de vreo 2 ani...dar d'ala rar intalnit! uitati'va la el cand are mingea...e crispat sa faca el totul, ii tremura picioarele, se agita, spumele la gura ii lipsesc...nu stiu care e cauza(personal il consider un tip talentat, fara a deveni f'un raducioiu sau alte minuni), dar chiar nu stiu care e problema cu el... cat priveste transferulla chievo...e posibil orice(niciitalienii nu mai sunt ce au fost, ca si competitie interna, scouteri, buget, etc), insa...sa fim seriosi..in 6 luni e inapoi pachet!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează