FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alexe: "Nu vreau să mă urască lumea pentru ce n-am făcut. N-am dat tricoul lui Toja!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Mijlocaşul dinamovist Marius Alexe insistă asupra faptului că nu a oferit tricoul lui Juan Carlos Toja suporterilor din Peluza Cătălin Hîldan la finalul derby-ului cu Steaua pentru a fi incendiat şi spune că nu îşi doreşte să iasă în evidenţă prin astfel de manifestări.

"Nu e nimic adevarat in legatura cu povestea tricoului lui Juan Carlos Toja. Tricoul nu a ajuns in peluza si nu i s-a dat foc. Nu vreau sa ma urasca oamenii pe strada pentru un gest pe care nu l-am facut!

Domnului Basarab Panduru i-a placut aceasta inventie pe care a preluat-o presa, a ţinut să facă puţin scandal. Numele meu a fost implicat in aceste discuţii şi nu mi-a convenit. Nu imi place sa ies in evidenta cu altceva decat prin fotbal. Vreau sa fiu numit jucatorul lui Dinamo, nu vedeta lui Dinamo", a spus Alexe la SPT FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  25 Martie 2010, 06:31

ca sa termini scandalul la o conferinta de presa prezinta tricoul si GATA se termina TOTUL!PEOBLEMA E CA NU AI CE ARATA CA PANDURU O FI EL MAI IMPULSIV DA' NU-I SI NEBUN!FAPTA IN SINE ARATA CA NU AI CARACTER!

 •  24 Martie 2010, 15:48

Cu toate că băiatul a zis că tricoul este acasă, presa, atât cea vizuală prin sport.ro şi antene, cât şi cea scrisă, de 2 zile o ţine una şi bună: cum să ajungă tricoul lui Toja pe mâna ultrasilor. Subiecte puţine, nu ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close