FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alexe, primul plecat » Vîrful lui Dinamo are două oferte concrete din străinătate

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 20:29

Atacantul de 23 de ani e curtat intens de Kuban Krasnodar şi de Freiburg, şefii urmînd să accepte curînd una dintre oferte


Pînă acum, Negoiţă a scos din buzunar circa 7 milioane de euro, dar începînd cu această săptămînă acţionarul majoritar al lui Dinamo urmează să şi încaseze. Tot sume de ordinul milioanelor de euro!

Marius Alexe e cel mai curtat dintre "cîini", golgeterul roş-albilor în sezonul recent încheiat, cu 15 reuşite, fiind disputat de Kuban Krasnodar şi de ocupanta locului 5 în 1.Bundesliga, Freiburg.

Ruşii lui Dorinel Munteanu ar oferi 2,5 milioane de euro, în timp ce nemţii au anunţat că pot da cu 500.000 de euro mai mult. Marius îşi doreşte să joace în Vest, dar ex-sovieticii sînt mai darnici în ceea ce priveşte salariul anual: jumătate de milion de euro, plub bonusuri! Sampdoria, Chievo, Werder şi Frankfurt îl monitorizează şi ele.

Dragoş Grigore are şi el o propunere de transfer. Campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, s-a interesat de serviciile sale şi ar fi dispusă să achite aproximativ 300.000 de euro pentru stoperul de 26 de ani. Cristian Bălgrădean arde de nerăbdare să plece, însă momentan are propuneri doar din Rusia şi Azerbaidjan, în timp ce fraţii Victor şi Ioan Becali îi caută un angajament în Spania.


5,4 milioane de euro e suma cea mai mare obţinută vreodată de Dinamo dintr-un trasnfer: Ştefan Radu la Lazio, în 2008

"Nu mă interesează că steliştii au rîs cînd am spus că Alexe va aduce mai mulţi bani decît Rusescu, înseamnă că am fost simpatic"
Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo

Interzis la plecare
Cosmin Matei nu are permisiunea să părăsească Dinamo, s-a refuzat deja un milion de euro de la Kuban Krasnodar. Mulţescu a insistat ca mijlocaşul să rămînă: "În cazul său, nici n-a fost o ofertă consistentă, iar eu am cerut în mod special să rămînă. E tînăr, are timp să facă pasul spre o echipă importantă, de afară".

Cristea spre Sion
FC Sion, locul 6 în Elveţia, vrea să-l ia pe Andrei Cristea, care mai contract cu Dinamo pînă în 2015. Atacantul de 29 de ani a fost chemat ieri la negocieri, şefii propunîndu-i o diminuare salarială de cel puţin 10%. Sion oferă 200.000 de euro pentru transfer definitiv.

Ce e cu "lotul Severin"?
Dinamo s-a înţeles cu Asanovici, Hasanovici şi Durimel, toţi de la CS Severin, însă ei n-au venit la reunire, ci doar Joel Thomas. Cei trei mai au contracte cu oltenii pînă pe 30 iunie, iar "cîinii" aşteaptă să-şi încheie înţelegerile. "Sînt unii care au o situaţie contractuală neclară, de aceea n-au venit", a comentat Mulţescu.

Joi se decide cine rămîne
Roş-albii îi vor testa pînă joi pe portarul maghiar Zoli Kovacs, fundaşul camerunez Collins Fai, mijlocaşul englez Thomas Black şi atacantul Papa Abdullaye (foto). Cei patru se pregătesc de ieri cu "cîinii", au şanse să fie opriţi în lot. Solicită salarii modice, pînă în 2.000 de euro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
mario_2987
mario_2987  •  18 Iunie 2013, 13:47

ORICUM E MULT MAI VALOROS DECAT rusescu, DINAMO POATE LUA PE EL 3 MILIONAE LEJER DACA VOR STI SA NEGOCIEZE LA SANGE !DACA NU FARA MINIM 2 MILIOANE DE EURO NICI SA NU SE GANDEASCA SA-I DEA DRUMUL ....

gymd
gymd  •  18 Iunie 2013, 12:11

sa ne lase AN. Cristea, chiar ar fi super sa ii vanda pe Cristea,Grigore,Balgradean,Alexe.......... ne-am face bugetul de transferuri si am aduce si noi 6-7 jucatori cu nume dar sa fie de valoare

yahoo22
yahoo22  •  18 Iunie 2013, 11:21
Postat de ciori_caini_unguri pe 18 Iunie 2013, 10:48

nu ai vazut LISTA DE TRANSFERURI??? o sa fii socat....doar jucatori de la SEVERIN (retrogradati sportiv) Sportul (direct din B sau C) si ALRO SLATINA (nu stiu ce divizie mai sunt si astia) + 4-5 congolezi amatori....iti dai seama ca pe 2 mii salariu nu vine nimeni nu?? singurii care sunt acum si joaca ceva sunt Gabi Matei si DOrin Rotariu, dar primul nu poa sa si centreze si sa dea si cu capu, iar Rotariu e inca un copil nu face fata un sezon cap coada la nivel maxim....in rest...e jale

Cumva esti simpatizant steaua?Afla prietene ca la Dinamo joaca Cosmin Matei.Gabi Matei e la steaua.Ia spune-mi tu de unde a adus steaua jucatori pentru actuala echipa?Nu cumva tot de la retrogradate si echipe care se bateau in subsolul clasamentului?Ne pricepem toti la fotbal...

Vezi toate comentariile (50)
Comentează