FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - DINAMO, SÎMBĂTĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Alexe vrea victoria în meciul cu CFR: "Batem la Cluj sau adio, Europa!"

Alexe are un salariu lunar de 6.500 de euro la Dinamo
Alexe are un salariu lunar de 6.500 de euro la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 aprilie 2013 22:48

Marius Alexe, golgeterul echipei, spune că Dinamo poate spera la cupele europene doar dacă se va impune pe terenul campioanei.

Dinamo pleacă azi la Cluj cu gîndul doar la victorie, trei puncte contra CFR-ului aducînd "cîinilor" şanse reale la un loc în cupele europene. Marius Alexe, principala gură de foc a roş-albilor în acest sezon, cu 10 reuşite, spune că meciul de mîine seară, de la 21:30, liveTEXT pe gsp.ro şi în direct la Digi1, va fi de "totul sau nimic".

"CFR Cluj nu a avut un început foarte bun în 2013, nu are nici o victorie, nu se află într-o situaţie foarte bună, dar are o echipă cu mulţi jucători valoroşi. Dacă nu batem, e greu să ne mai gîndim la cupele europene. Lipsa lui Cadu şi a lui Rada poate reprezenta un plus pentru noi. Cadu este un lider în teren, un fundaş care îmi place foarte mult, dar ei au soluţii acolo, aşa că nu trebuie să ne relaxăm", a spus Alexe.

Atacantul promite să marcheze şi în Gruia şi să îşi menţină forma bună din ultima perioadă: "Jucînd ca atacant în acest sezon m-a ajutat să marchez mai mult. Rolul meu e să înscriu cît mai des, dar şi să ofer pase de gol. Sper să înscriu şi cu CFR şi să batem!".

"Mai mulţi colegi şi-au micşorat salariile, astea sînt lucruri confidenţiale, dar demonstrează caracter deosebit şi înţelegere din partea jucătorilor, chiar dacă salariul e important pentru fiecare" (Marius Alexe, atacant Dinamo)

"Mai am de lucrat la reacţia mea în faţa porţii. Cu Astra, de exemplu, înainte de a marca am ratat din doi metri cu poarta goală, dar apoi m-am scos cu acel gol" (Marius Alexe, atacant Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Vreau să fac o nebunie!"
Cornel Ţălnar mai are un an şi jumătate de contract cu Dinamo şi îşi doreşte să şi-l ducă la final, lucru ce ar fi posibil dacă echipa s-ar califica în cupele europene. "CFR este o echipă de forţă, chiar dacă în retur nu a mai jucat la fel de bine. Un rezultat bun la Cluj ne poate da speranţe pentru cupele europene. E nebunia mea că vreau să prind cupe europene, nu mi-a cerut nimeni asta. Important este să fim mai sus decît locul de pe care am plecat", a spus Ţălnar. (Victor Vrînceanu)

Doi în probe
Ieri, în Ştefan cel Mare, Cornel Ţălnar a avut la pregătire doi fotbalişti noi. Africanul Kamara, un atacant de 22 de ani venit de la un club din Elveţia, şi un mijlocaş stînga român, Liuba, de 23 de ani. Ieri s-au pregătit cu prima echipă, însă cei doi vor fi testaţi de Tibor Selymes la echipa a doua săptămîna viitoare, apoi se va lua o decizie în privinţa celor doi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
adimutu14
adimutu14  •  06 Aprilie 2013, 17:42

Alexe da-i doua goluri si batem diseara! HAI DINAMO!!!

gymd
gymd  •  05 Aprilie 2013, 13:42

ultras.nationalist: poate ai uitat dar noi dupa meciul cu CFR, jucam pe National Arena cu cealalta echipa din Cluj, totusi sunt fratii nostri si sper sa ne lase, noi avand mai mare nevoie de puncte pt a merge in Europa, iar dabia dupaia avem deplasarea la TG.JIU, apropo merg si eu la Tg.Jiu :)

14mai1948
14mai1948  •  05 Aprilie 2013, 12:33
Postat de ultras.nationalist pe 05 Aprilie 2013, 11:24

Va fi greu sa batem la Cluj insa daca vom reusi,colaborat cu un egal intre Pandurii si Petrolul,avem sanse mari la un loc de cupa europeana. Daca nu castigam in seara asta(ceea ce nu ar fi anormal) suntem obligati sa castigam la Tg.Jiu. Hai Dinamo!!!

meciul cu cfcr se joaca miine ,simbata dela 21.30 iar cu victorie la tg jiu nu este greu tinind cont ca numai e grigoras si cu pustai echipa e in remodelare , e o perioada de acomodare pustai are alta viziune despre fotbal si incearca sa o implementeze ,sa vazut si cu rapid ca sint in reorganizare tactica , dar chiar daca era grigoras la timona nu era o prblema dinamo ia batut in ultimu timp si in cupa si campionat ,important jucatorii dinamovisti sa-si doaresca si sa joace la potentialul maxim in rest raminem la noroc , fara noroc nimic nu se realizeraza

Vezi toate comentariile (14)
Comentează