FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Alibec iese la atac: "Mâine am meci cu Iași, vedeți cum o să joc" + Ce greutate are: "Sunt sătul să mă antrenez singur"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 11:41

Denis Alibec a oferit prima reacție după transferul de la FCSB la Astra în schimbul a 1,4 milioane de euro, informație oferită în exclusivitate de GSP.ro.

Atacantul în vârstă de 27 de ani susține că e gata să revină pe teren pentru Astra chiar în meciul de mâine de la Poli Iași, de la ora 21:00, care va fi în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

"Sunt jucătorul Astrei începând de azi. Voi vorbi săptămâna viitoare mai multe, fiindcă mâine am meci la Iași și nu pot vorbi prea mult acum. O să mă vedeți mâine la meci și decideți dumneavoastră dacă pot juca. Am 91 de kilograme! M-am săturat să mă antrenez singur.

Azi mă voi antrena cu Astra, e primul antrenament. Cunosc echipa. Am vorbit deja cu câțiva dintre ei și mă așteaptă cu brațele deschise", a declarat Alibec la TV Digi Sport.

Alibec a mai jucat pentru Astra în perioada 2014-2016, după care a fost cumpărat de FCSB în schimbul a două milioane de euro.

12 goluri în 42 de meciuri a reuşit Alibec la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
1897145060579643
Danut Burla  •  27 Iulie 2018, 19:44

ALIBEC *** DE ASTA TE-A RETROGRADAT BECALI UNDE MERITI !!! AI SABOTAT FCSB TOT TIMPUL CIT AI FOST LA ACEST CLUB... AR FI TREBUIT SA FI-I IMPRUMUTAT UNDEVA PRIN LIGA 3-A ASA CUM MERITI SI SA FI-I CEL MAI DE NIMIC OM ACOLO NU IN ECHIPE MARI...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Iulie 2018, 18:58

Prostii. Nu se va alege nimic de individul ăsta. Brânză bună în burduf de... Denis. A avut șansa vieții lui la FCSB. Dacă-și vedea de treabă, pleca pe bani mulți în fotbalul care contează, pentru că FCSB-ul are cea mai bună expunere europeană. Nu are minte de fotbalist adevărat.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  27 Iulie 2018, 18:09

Sper sa nu joci maine !!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează