FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Alibec surprinde: "Eram convocat, dar nu știu ce s-a întâmplat după" » Nu crede că mai poate merge la EURO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 20:18

Denis Alibec a surprins cu o declarație în care a dezvăluit că inițial a fost convocat la echipa națională pentru meciurile cu Lituania și Spania, însă în cele din urmă s-a renunțat la serviciile sale. 

"Eu mă așteptam să fiu convocat. Din câte înțelesesem, eu eram convocat. Tocmai de aceea am și fost dezamăgit. Am primit vestea înaintea meciului cu ASA, mi-a luat puțin și din moral.

Am înțeles că a fost o problemă legată de faptul că am kilograme în plus și de asta nu m-au mai  convocat. O să încerc să slăbesc. Să vedem atunci ce pot să mai zică. Eu în acest moment am 90 de kilograme, iar greutatea mea optimă este undeva la 88-89 de kilograme. 88 am avut cel mai puțin. Mie nu mi se pare că sunt gras, dar o să slăbesc, să le fac pe plac", a spus Alibec la Digi.

Nu crede că MAI poate ajunge la Euro

Denis Alibec crede că are șanse foarte mici de a mai merge la Euro 2016.

"Părerea mea este că acesta este lotul de Euro, cel de acum cu SpaniaProbabil că trebuie să dau vreo 10 goluri până la final, dar e greu să-l mai prind acum pe Hora. Eu zic că acesta este cel mai bun moment al carierei mele, mai ales că am început să joc constant", a mai zis Alibec.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  23 Martie 2016, 23:19

Denis,transfer rapid la Pandurii...si poti sa ramai cum esti...penibil selectioner,penibil meci...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează