FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ţălnar despre tranzacţia dintre Badea şi Negoiţă: "Sperăm că acum se vor linişti apele"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 martie 2013 12:54

Cornel Ţălnar, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre partida pe care echipa sa o va disputa cu Petrolul, sîmbătă, de la ora 21:30, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.


"Nu se poate ca arbitrul de rezervă să-l împingă în teren pe Alexe, iar «centralul» să-i dea «galben». L-a împins în teren, eu l-am auzit cînd i-a zis.

Ne lipseşte şi Nica, pe care l-am avertizat să nu atace decisiv, dar s-a ales cu «roşu». Mai avem şi jucători cu probleme medicale, gen Grigore sau Cristea. Încercăm să găsim un «11» apt pentru meciul cu Petrolul", a spus Cornel Ţălnar.

...despre Dănciulescu: "Sigur că e o partidă specială pentru Dănciulescu, meciul 500, dar e un jucător cu experienţă, nu va fi copleşit de emoţii"

...despre tranzacţia Badea-Negoiţă: "După ce vom veni de la munte, vom merge la o masă la domnul Negoiţă. A vrut să o facem săptămîna asta, dar s-a răzgîndit. A zis că e mai bine ca întîi să fie plătiţi băieţii şi apoi să ne întîlnim. Sperăm că acum, după ce s-a perfectat tranzacţia, se vor linişti apele. Doresc ca ceea ce a promis domnul Negoiţă să se rezolve astăzi sau mîine pentru că jucătorii m-au rugat să-i transmit că îl aşteaptă la stadion. Dacă se rezolvă şi problemele astea, uşor-uşor vom căpăta şi noi liniştea care de şapte-opt luni nu există. Nu vreau să mă gîndesc că nu se vor rezolva problemele"

...despre Chelsea - Steaua: "«Roş-albaştrii» au avut un parcurs foarte bun, dar, din păcate, se va încheia în seara asta. De ce? Pentru că Chelsea e o echipă foarte puternică"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
adimutu14
adimutu14  •  15 Martie 2013, 14:39

Si noi speram sa se linisteasca odata apele si sa iti pui jucatorii la munca acuma si mai intensiv pentru ca si-au primit bani si e timpul sa nu se mai planga si sa duca echipa in Europa in sezonul viitor. Iar peste 2-3 ani sa avem si noi o echipa decenta pentru grupele Europa League ca suntem satuli sa ne bata toate echipele de acolo.

spartandinamovist
spartandinamovist  •  14 Martie 2013, 15:45

numai va ascundeti dupa reconstructie si minciuni anul trecut ati fost lider 22etape si tot voi ati luat cupa si super cupa ROMANIEI anul trecut ,asa ca puneti mina si jucati fotbal ,de putut puteti dar stati numai pela tvv si dati declaratii se pare pusi de frsatii bisnitari,GATA la treaba ,daca simtiti ca nu putetiu PLECATI si nu va mai duceti la bancomate sa ridicati bani pe care NU II MERITATI .. cind luati banii trebuie sa aveti sentimewntul de bucurie ca banii sint munciti si binemeritati si din cauza performantelor mnari pe care le faceti sa cereti marire de salariu ,pina acum aveti diminuare de salariu dupa cum jucati ... daca nu terminatio pe locul 3 plecati singuri dela dinamo l

spartandinamovist
spartandinamovist  •  14 Martie 2013, 15:41

sint sigur ca acm cu concentrare si cu respect din partea jucatorilor care au tipat de 1 luna dupa bani si badea nu ia auzit fiind presedintele consiliului de administratie si de 6 luni nu a dat nici un ban la echipa ..acum negoita sigur ba plati cum dealtfel a si facut-o el fiind sigurul actiuonar cu banii dati la zi ..VOI PRIMITI BANII MERITATI IAR NOI NEGOITA SI SUPORTERII FARA NICI O JUSTIFICXARE BREM VICTORIA ..nu mai aveti pe ce sa dati vina mla servici cind mergem patrinul ne da banii daca muncim si facem treaba bine altfel ne zboara si bani IOC .. vreti bani ? va da ,iar noi vrem VITORII ... numai va ascundeti dupa reconstructie si minciuni anul trecut ati fost lider 22etape si tot

Vezi toate comentariile (10)
Comentează