FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Ţălnar: "S-ar putea să jucăm cu Marius Niculae sau Claudiu Niculescu stoper"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2010 00:00

Tehnicianul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, se confruntă cu mari probleme de lot înaintea partidei cu Politehnica Timişoara. Ţălnar anunţă că ar putea să folosească unul dintre vîrfuri, Marius Niculae sau Claudiu Niculescu, ca stoper.


"S-au făcut ceva investigaţii în cazul ăsta, cred că domnul arbitru a dat cartonaşe şi la cerere. Fiecare echipă încearcă prin fel şi fel de metode să cîştige. Noi, din păcate, în ultimele 5-6 jocuri am fost frustraţi rău de maniera de arbitraj.

Am văzut jocul ieri în reluare, cel puţin la 3 jucători s-au dat galbene aiurea. La primul lor gol, nu a fost fault al lui Torje, i-a mai dat şi galben. Roşul la Pulhac, înainte să faulteze el, a fost fault clar în atac.

Trebuie să găsim soluţii, în ultima perioadă,. am jucat cu linia de fund schimbată, acum e şi mai şi,  avem mari absenţe. Am vorbit cu doctorul despre Diabate, jucătorul are încă dureri foarte mari la glezna stîngă.

O victorie cu Timişoara ne asigură locul în Europa League, dar ne va fi foarte greu.  Din cauza absenţelor din defensivă s-ar putea să jucăm cu Marius Niculae sau Claudiu Niculescu fundaş.

O victorie în meciul cu Timişoara încheie definitiv lupta cu Rapid pentru Europa League. Jucătorii sînt la zi cu contractele, nu sînt probleme de genul ăsta.

Încercăm să facem totul pentru a încheia bine acest sezon. Păcat că începuserăm bine returul, dar o serie de greşeli, ale noastre, ale arbitrilor etc au făcut să nu fim acolo unde ne e locul", a spus Ţălnar.

Playtech: Anamaria Prodan, reacție HALUCINANTĂ după ce Reghe s-a dus cu altă femeie în Grecia: ”Să scăpăm de circ”


Comentarii (7)
 •  04 Mai 2010, 22:29
Postat de alinescu13 pe 04 Mai 2010, 20:52

Eu cred ca o s-a jucati cu nea DEACONU pe post de stoper,ca s-a opriti TIMISOARA!!!!FORZZA VIOLA!!!

Te-ai bagat ca chilotul tanga , veziti de fruncea balenei de iancu si stai in banca ta

 •  04 Mai 2010, 21:47

george curca- daminuta, zivny, d. grigore, scarlatache- zicu(rus), margaritescu, ad. cristea, alexe- an. cristea, m. niculae. probabil asa va arata echipa daca nu-si revin kone si diabate care sa joace in aparare

alinescu13
alinescu13  •  04 Mai 2010, 20:52

Eu cred ca o s-a jucati cu nea DEACONU pe post de stoper,ca s-a opriti TIMISOARA!!!!FORZZA VIOLA!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează