FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ţălnar: "Nici nu ştiu dacă strîng 11 jucători să fac o echipă" :S

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

Tehnicianul lui Dinamo este extrem de îngrijorat din cauza listei cu indisponibili, mai ales că urmează duelul cu campioana României.

"Goian, din păcate, e scos din circuit până în primăvara anului viitor. Are ruptură de ligamente încrucişate. Diabate are şi el genunchiul tumefiat, e o lovitură, să vedem astăzi ce spune doctorul.

Niculescu e şi el cu umărul în pioneze, Scarlatache e suspendat, Kone la fel, Niculae e accidentat, Alexe accidentat... Sunt vreo opt inşi pe care nu pot conta. Abia mai respirăm.

Nici nu ştiu dacă pot să fac o echipă de 11 jucători pentru duminică. Încercăm să încropim, să văd astăzi pe cine mă pot baza şi voi aduce de la echipa a doua pentru completarea lotului", a spus Cornel Ţălnar pentru Mediafax.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
 •  25 Martie 2010, 16:51
Postat de steaua...ucl pe 25 Martie 2010, 16:05

daca va da urziceni 3-0 nu as fi multumit...cel putin 5 sa tine-ti minte...

@steaua...ucl: esti o gluma atat de mare incat nu trebuie sa iti mai zic nimic.

blu25
blu25  •  25 Martie 2010, 16:25

SI UN EGAL CU UNIREA AR FI BUN ,UNIREA ARE O ECHIPA PUTERNICA !!!!!!!

 •  25 Martie 2010, 16:18

Stii doar cum erai gratulat cand antrenai la Cluj: Mars Bubico!Plangaciosule!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează