FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO-ASTRA 3-3

Ţălnar: "Oare cîte goluri trebuie să dăm ca să cîştigăm şi noi un meci"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2010 00:00

Antrenorul trupei din Ştefan cel Mare este exasperat de greşelile din defensiva dinamovistă.

"Matematic suntem în Liga Europa după acest egal, dar din păcate mă tot gândesc câte goluri trebuie să dăm ca să câştigăm şi noi un meci. Numai nouă ni se poate întâmpla aşa ceva.

Sînt multe goluri care le toarnă plumb în picioare. La 2-0, în loc să ajungă scorul 4-0 s-a făcut 2-3 şi dintr-o victorie mai mult decât clară am ajuns să tremurăm până la final.

Au fost multe pase greşite, inexactităţi mai ales în apărare, poate doar Mărgăritescu să fi fost puţin peste nivelul echipei. Probleme sunt la nivelul echipei, pentru că e ceva care scârţâie şi nu e în regulă", a spus Cornel Ţălnar.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (18)
 •  17 Mai 2010, 10:35
Postat de pe 16 Mai 2010, 23:00

tot respectul pentru fotbalistul Talnar si pentru ce a facut el in trecut pentru Dinamo, dar Talnar e unul dintre cei mai slabi antrenori din istoria lui Dinamo.

antrenorul de carton. ce intrebari sunt astea ma antrenorule? asta ori e oligofren ori nu mai gandeste, asta in cazul in care a gandit vreodata:))) dute ba antrenor in B!!! esti finu lu Dinu de aiai mai esti tu pe la Dinamo!

alpin
alpin  •  17 Mai 2010, 06:58

Simplu! Sa dati cu un gol mai mult decat primiti!!! Ce atrenor esti, daca nu stii nici asta?!?

 •  16 Mai 2010, 23:00

tot respectul pentru fotbalistul Talnar si pentru ce a facut el in trecut pentru Dinamo, dar Talnar e unul dintre cei mai slabi antrenori din istoria lui Dinamo.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează