FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-1

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-1 // Alt antrenor, aceeași soartă pentru fotbalistul de un milion de euro: "Felul în care l-am preluat nu m-a mulțumit deloc!"

Articol de - Publicat sambata, 21 iulie 2018 08:55

Sosit în iarnă de la Astra pentru 1 milion de euro, Alex Ioniță (23 de ani) nu a fost nici măcar pe lista de rezerve a CFR-ului pentru partida din prima etapă a Ligii 1 cu FC Botoșani, scor 1-1.

Absent din lotul ardelenilor și în victoria din Supercupa României împotriva Craiovei, 1-0, fostul rapidist suferă la capitolul condiție fizică, dezvăluie tehnicianul campioanei. Edi Iordănescu a mărturisit, la conferința de presă de după semieșecul cu FC Botoșani, de ce i-a lăsat în afara lotului pe Ioniță, pe Alexandru Păun, plus cei doi jucători proaspăt transferați, Andrei Radu și maghiarul Ádám Lang.

"Îl vom vedea pe Ioniță atunci când voi considera că este bine pregătit din punct de vedere fizic în primul rând. Au fost anumite lucruri pe care le-am discutat cu el, lucruri pe care nu le voi dezvălui în public. Îmi doresc să aibă o altă formă fizică, să fie la un alt nivel. Eu știu că n-a trecut prin cea mai bună perioadă în sezonul trecut, că a jucat foarte puțin, însă felul în care l-am preluat nu m-a mulțumit deloc. S-a chinuit efectiv în pregătire, a încercat să dea cât mai mult, dar a suferit!

Așteptați-vă ca în următoarea perioadă să-l vedeți bine fizic și apoi automat în primul «11». E un jucător în care cred foarte tare, un fotbalist cu care am lucrat, pe care îl cunosc și cu care am trăit momente foarte-foarte frumoase, un jucător care în orice moment poate fi decisiv pentru CFR. Nu este doar cazul lui, mai este și Păun, dar și cei nou-veniți. Încet-încet vor primi minute și voi încerca să-i câștig pentru echipă, ținând cont de prioritatea rezultatelor", a mărturisit Edward Iordănescu.

9 partide și un singur gol a bifat Ioniță în stagiunea trecută pentru "feroviari" sub comanda lui Dan Petrescu

1.250.000 €este cota lui Ioniță pe transfermarkt.com

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-1
Au marcat: Vinicius 26 / L. Fulop 48

PROGRAMUL ETAPEI #1:

Vineri, ora 21 CFR Cluj - Botoșani 1-1 Detalii AICI
Sâmbătă, ora 18 Hermannstadt - Sepsi
Sâmbătă, ora 21  Astra - FCSB
Duminică, ora 18 Viitorul - Dunărea Călărași
Duminică, ora 21 Dinamo - Voluntari
Luni, ora 18 Gaz Metan - Chiajna
Luni, ora 21 Craiova - Poli Iași

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
maxp
maxp  •  21 Iulie 2018, 12:35
Postat de Radu Fifea pe 21 Iulie 2018, 09:41

Ionita este un jucator pt. echipe meci, care se bat la retrogradare sau, in cel mai bun caz, se claseaza undeva la mijlocul clasamentului. Mai mult, este *** psihic si spalat pe creier de Pufoica@ comp.

Da ba, bine ca e Deac jucator de echipe mari. Si Budescu si Chipciu si alte mari vedete ale nationalei. Cum naiba o fi ajuns Budescu vedeta la echipa nationala si pe asta vin toti si-l fac nepregatit fizic, eu cred ca spune totul.

maxp
maxp  •  21 Iulie 2018, 12:33

Da, mai rasare cate un fotbalist prin Liga I si e rezolvat rapid, se pare ca astia ne deranjeaza. E bine, ne chinuim de vreo 15 ani cu jucatori cu conditie buna fizica, care stiu sa stea in teren etc. Calitati, pe plan secund, adevarul e ca ne-a mers bine, am prins si noi un European, unde desigur, am incercat tot cu baietii "fit", cine era fotbalist a ramas acasa sau a jucat o repriza. Tot asa, e bine ca se integreaza Djokovic conditiilor de joc, e bun fizic, ce mai, se pregateste pentur 3000 metri obstacole. Desigur, obstacolele le trece fara minge, nu le poti avea pe toate.

andy_2008
andy_2008  •  21 Iulie 2018, 11:28

Bine ca nu a ajuns la Steaua,si la aia a lui Lacatus se facea Ionita de ras.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează