FOTBAL  »  Superliga  »  

Alte ştiri din Liga I

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2008 00:00

Dacia Mioveni. Antrenorul Sorin Cîrţu nu-l va putea folosi pe mijlocaşul Cornel Frăsineanu în partida de duminică, din Ghencea, cu Steaua. Fotbalistul este suspendat pentru cumul de cartonaşe.
Pandurii. Fundaşul Florin Popete nu va evolua în meciul cu CFR Cluj, programat duminică, pentru că este suspendat. Pe lista absenţilor partidei de la Cluj mai sînt Mîndrean, Liviu Mihai şi Alex Păcurar, toţi accidentaţi.
Poli Iaşi. Atacantul Ionuţ Bîlbă va trebui să plătească din propriul buzunar amenda de 2.500 de lei dictată de Comisia de Disciplină pentru "roşul" primit în meciul cu Pandurii (1-0).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  03 Aprilie 2008, 09:30

SUPER adidasi!!! demysport punct ro demysport punct ro demysport punct ro demysport punct ro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează