FOTBAL  »  Superliga  »  STRANIERI

"Am dat 6 milioane pe Marica"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2007 00:00

Mircea Lucescu a dezvaluit cit a achitat sahtior pe atacantul roman, Dinamo anuntind numai doua milioane de euro. Mircea Lucescu confirma ca exista nereguli financiare la transferuri. Chestionat de bisaptaminalul german "Kicker" despre posibilitatea trecerii lui Marica de la sahtior la Stuttgart, tehnicianul roman a marturisit: "Bundesliga i se potriveste lui Ciprian. Viteza si tehnica l-ar impune. E un mare talent. Nu degeaba l-am luat in 2004, cind avea 18 ani, si am platit pe el 6 milioane de euro, apoi l-am format ca atacant de calitate, numai bun de ". Oficial insa, Dinamo a incasat pe jucator doar doua milioane. Cazul e anchetat de DNA, care suspecteaza ca tranzactia s-a facut chiar pentru 6 milioane de euro.

In privinta variantei Stuttgart, Lucescu a admis ca "tratativele sint in curs", insa "decizia o ia clubul", respingind ideea unui imprumut fiindca "riscam inutil. In 2006 l-am cedat pe Vukici, intors accidentat". "Atunci, vreti mai degraba sa-l vindeti pe Marica?", a venit replica, dupa care Lucescu a zis: "Nu. Dorinta mea e sa-l pastram". Antrenorul "minerilor" a sustinut ca un cuvint greu il va avea jucatorul: "Daca Stuttgart il vrea foarte tare, iar Ciprian isi doreste la fel de mult sa plece, nu vad cum transferul nu s-ar face, indiferent de ce cred eu".

Azi, Supercupa cu Dinamo Kiev
Revenita duminica din stagiul din Elvetia, sahtior s-a dus direct la Odessa, unde diseara (ora 20:30) disputa Supercupa Ucrainei cu Dinamo Kiev. Va fi un prilej pentru Lucescu si elevii sai sa se razbune pe alb-albastri. Acestia au cucerit titlul fara sa fie invinsi de "mineri" (1-0 si 2-2), dar si Cupa, 2-1 chiar cu sahtior, pe care a batut-o si in Supercupa din 2006, 2-0. Partida va fi arbitrata de olandezul Pieter Vink.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close