FOTBAL  »  Superliga  »  

Ameninţat cu Bergodi!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Surse autorizate pretind că în ultimele discuţii între Cornel Dinu şi acţionarii dinamovişti, administratorul delegat ar fi fost somat de către şefi că ar putea fi schimbat cu italianul Cristiano Bergodi, ultima oară la Rapid, acum liber de contract! "Italianul de-abia aşteaptă să vină, aşa că ar trebui să vă implicaţi, Mister!", i s-ar fi transmis lui Dinu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
 •  13 Februarie 2008, 16:46

procurorule vremea ta a trecut du-te la tribunal sectzia penale hahahahaha fraiere

 •  13 Februarie 2008, 15:59

daca nu era andone la cluj cu blaturile nu facea 30 de puncte cfr ando stie tot de la borcea are oameni lui ia mutat la cluj acum de aia numai face dinamo nimic ca borcea e urmarit andone nu asa ca acolo e marea magarie

 •  13 Februarie 2008, 15:18

Bergodi trebuia adus in martie 2003 cind nemernicii de netoiu si cohn l-au dat jos pe dinu cu ajutorul mercennarilor stoican barcauan kirita etc si l-au pus pe NIMICUL de andone. Apropo pentru toti incultii din seria de 7 infringeri 3 au fost cu dinu 4 cu andone apoi a urmat un blat cu nationalulul si dupa 8 etape a cistigat blatistul andone si el un meci.E depomina cum a pierdut el cu 5-1 cu nationalul lui bergodi la care jucau toate refuzurile de ciur gen burca sau i. savu care de fapt a dat 2 goluri atunci.In privinta lui razvan lucescu el are traiectoria lui tac-so adica ajunge acolo unde sunt conducatori mafioti iar dinu vama si niculae ala e genul perfect pentru asa ceva.Cornel dinu ar face mai bine sa-i lase in pace timpul lui s-a dus .el nu a fost niciodata sprijinit pentru ca era incomod, si procurorul a platit cu virf si indesat pentru fiecare esec din cariera lui.Oare unde era il luce daca ianul il dadea afara dupa eliminarea cu 17 nasturi din tirana sau dupa 4 ani la dinamo n-a luat nimic?????

Vezi toate comentariile (19)
Comentează