FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CS MIOVENI 5-1

Amenzi pentru umilinţa de la Tîrgu-Jiu

Ciprian Tănasă
Ciprian Tănasă

Articol de - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 15:27

După înfrîngerea cu Pandurii (5-1), Ilie Stan şi-a băgat elevii în cantonament la Curtea de Argeş. Tehnicianul a început deja pregătirea meciului cu Sportul.

Elevii lui Ilie Stan ar fi putut încasa 2.000 de euro în cazul unui succes la Tîrgu- Jiu, dar după umilinţa provocată de formaţia lui Petre Grigoraş, argeşenii au fost sancţionaţi. Fotbaliştii au fost amendaţi cu cîte 450 de euro, atît cît au încasat pentru victoria cu Gaz Metan!

"Vrem să uităm cît mai repede ce s-a întîmplat cu Pandurii. Acum urmează pentru noi un meci foarte important, cu Sportul Studenţesc, pe care trebuie să-l cîştigăm", a spus Nicolae Dică.

Meciul Mioveni - Sportul este programat vineri, de la ora 20:15, în direct pe GSP TV şi livetext pe gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează