FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZAU / CRISTI LAPA (KAPRUN)

AMICAL / Gloria Buzau - Concordia Chiajna 3-2 (1-1)

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2007 00:00

Desi ar fi trebuit sa intilneasca campioana Letoniei, Metalurg Liepajas, buzoienii au disputat pina la urma cel de-al doilea amical din stagiul de pregatire de la Kaprun in compania divizionarei secunde de la noi, Concordia Chiajna. Dubla lui Claudiu Ionescu din minutele 52 si 61, precum si reusita lui Vali Simion (27), au asigurat gruparii din Cring victoria la limita, scor 3-2. Pentru Concordia, au marcat Pena (40) si Bugiu (84).
"A fost un test bun, sintem multumiti avind in vedere stadiul de pregatire in care ne aflam. Zilele urmatoare insa, urmeaza sa intilnim si adversari mai puternici", a declarat "principalul" Ilie Stan.

Gloria a debutat in formula: M. Barbu - Vlaicu, Gheorghita, Al. Tudose - Nejneru, Mala, A. Popescu, Nicola - V. Simion, Bunica, Iovita. Dupa pauza, a fost rulat tot lotul, exceptie facind Danut Voicila si Ciprian Petre, ambii accidentati. Totodata, senegalezul sosit in probe, Raymond Mendy, a evoluat pe toata durata mitanului secund. "A avut o evolutie buna per ansamblu, insa ramine ca in urmatoarea partida sa-l vedem cum evolueaza ca titular", a spus Stan.

Altfel, pentru ca nu au suficienti jucatori la dispozitie, citiva dintre ei avind probleme medicale, tehnicienii Gloriei, Viorel Ion si Ilie Stan, au apelat la o solutie inedita. La jocurile scoala 11 la 11, acestia isi completeaza cele doua formatii cu ziaristii romani aflati la fata locului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează