FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Amical inedit pentru Steaua » Campioana României se va întîlni cu o veche cunoştinţă

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 decembrie 2013 21:19

Steaua va merge în două cantonamente în Spania şi şi-a stabilit aproape toţi adversarii pentru perioada de pregătire din această iarnă.

Roş-albaştrii vor avea amicale tari la Marbella, urmînd să întîlnească pe Nurnberg şi pe Werder Bremen din Bundesliga în primul stagiu, iar apoi pe Dinamo Kiev şi pe Dinamo Moscova, unde antrenează şi Dan Petrescu. Pe lîngă aceste dueluri, steliştii vor mai evolua cu FC Lucerna, Raja Casablanca, IFK Goteborg şi Lokomotiv Plovdiv.

Surpriză însă în privinţa unuia dintre ultimii adversari din Spania. Presa din Polonia a anunţat că Steaua va disputa un amical chiar cu Legia Varşovia, echipă de care a trecut în play-off-ul Ligii Campionilor şi s-a calificat în grupe. Steaua nu a cîştigat nici un meci în grupa cu Chelsea, Schalke şi Basel, depăşind şi un record negativ de meciuri fără victorie în grupele celei mai importante competiţii intercluburi.

Amicalul cu Legia Varşovia ar putea avea loc pe 3 sau pe 5 februarie.

Steaua reîncepe partea a doua a sezonului cu cele două restanţe. Va juca împotriva Concordiei Chiajna pe 14 februarie şi pe 18 cu U Cluj, ambele partide urmînd să se desfăşoare pe teren propriu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
booba
booba  •  25 Decembrie 2013, 19:44

De ce nu jucati si cu Motherwell, poate adaugati o victorie rasunatoare la plamares.

shab
shab  •  25 Decembrie 2013, 13:08
Postat de booci pe 25 Decembrie 2013, 10:37

1 la mana: legia nu este o cunostinta veche, au jucat acum cateva luni, 2 la mana: inedit si cunostinta veche nu au ce sa caute impreuna, 3 la mana: nu mai exista jurnalisti in romania, doar niste mestecatori de clisee penibile, care in goana lor dupa senzational scormonesc in orice cac4t

Asta nu e jurnalism, e business. Hai sa-ti explic cum functioneaza: pe internet, clicurile aduc banii. Cu cat mai multi vizitatori, cu atat mai multe reclame, cu atat mai multi bani. Scrii un articol inflamator despre Steaua si esti de doua ori castigat: intra stelistii sa isi apere echipa si intra si prostii ca astia de sub mine sa isi deverse frustrarile. De ce despre Steaua articolul? Simplu - cui naiba ii pasa de celelalte echipe??

val70
val70  •  25 Decembrie 2013, 12:11
Postat de the_cezar pe 25 Decembrie 2013, 08:23

e Craciunul si voi ne amintiti de rusinea europei...se cuvenea ceva frumos nu amintirea unor umilinte maxime! uitat fie numele celor ce le-au facut!

Craciun fericit Shezarica ! Ia spune, fosta-i tu cu colindul ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează