FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - OŢELUL

Amical pe banda stîngă! Dorinel şi Selymeş se vor întîlni într-un meci amical

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 19:40

Campioana Oţelul Galaţi va disputa, pe 23 iunie, la Braşov, o partidă amicală în compania formaţiei Astra Ploieşti, în cadrul stagiului de pregătire de la Poiana Braşov

 

Gălăţenii se află de luni în Poiană, acolo unde vor sta până pe 24 iunie. După acest stagiu de pregătire, Oţelul va pleca în cantonament în Olanda. Programul meciurilor amicale pe care Oţelul le va disputa în cadrul stagiului de pregătire din Olanda, în perioada 28 iunie-10 iulie, a suferit o modificare. Jocul cu Levski Sofia a fost înlocuit cu unul împotriva lui Litex Loveci. Partida va avea loc pe 1 iulie.

Cele două echipe s-au întîlnit şi în ultima etapă a campionatului recent încheiat, cîştigat de formaţia gălăţeană. Atunci, echipa lui Dorinel Munteanu a învins cu 1-0 pe terenul Astrei.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
iulian_luk
iulian_luk  •  15 Iunie 2011, 00:01
Postat de ludwig pe 14 Iunie 2011, 21:47

Lasa-i bai Costy ca s-au dus la meciul derby din liga a treia cu Mama mia Becicherecu Mic ! Forza Fulgerul AEK Rocar Bragadiru !!!!

Echipa si suporterii nu au nici o vina, ei platesc tribut naivitatii si uneori prostiei de care au dat dovada. Regretabil este ca se cred mai civilizati decat "ceilalti" dar defapt sunt putin mai "normali".Atat de ridicat este nivelul de trai in Banat ca nu se gaseste un "gospodar" sa sustina echipa, au ajuns sa fie retrogradati din lipsa banilor. Din Moldova saraca vin exemple de la, P.Neamt, Iasi incearca si sper sa reuseasca, Bacau vine tare din urma, Vaslui care este o surpriza pt. mine [ imi rezerv secretul daca e placuta sau nu ] si cu voia dvs ultima pe lista Galati

ludwig
ludwig  •  14 Iunie 2011, 21:47

Lasa-i bai Costy ca s-au dus la meciul derby din liga a treia cu Mama mia Becicherecu Mic ! Forza Fulgerul AEK Rocar Bragadiru !!!!

costy81gl
costy81gl  •  14 Iunie 2011, 21:28

Lool. A aparut stirea de 2 ore si n-a intrat niciun timisorean sa ne injure, sa ne ameninte ca vrea autonomie si va juca in Serbia si sa spuna ca Otelul a catigat cu ajutorul arbitrilor vreo 50 de puncte. Ce-i cu linistea asta?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close