FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO // EXCLUSIV Prima fotbalistă din România care a recunoscut că e lesbiană, declarații neașteptate despre Gigi Becali, personaj cu dese derapaje homofobe: „Îl admir foarte mult”

Ana Manea, prima fotbalistă lesbiană din România +9   FOTO
Ana Manea, prima fotbalistă lesbiană din România

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2022 09:57 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 11:49

Invitată în emisiunea GSP Live, Ana Manea, prima fotbalistă din România care a recunoscut că e lesbiană, a vorbit despre Gigi Becali, patronul celor de la FCSB. Latifundiarul este cunoscut pentru desele sale derapaje împotriva celor din comunitatea LGBTQ+.

Gigi Becali nu ratează nicio ocazie să participe la acțiuni îndreptate împotriva celor din comunitatea LGBTQ+. Patronul celor de la FCSB a ieșit de mai multe ori pe străzi alături de mai mulți preoți, cu icoane și cruci, pentru a „curăți” locurile perin care au trecut participanții la Bucharest Pride (Marșul Diversității). 

De asemenea, finanțatorul roș-albaștrilor are numeroase ieșiri homofobe la adresa susținătorilor mișcării.

Ana Manea, care joacă pe postul de extremă în Spania, s-a declarat suporteră a celor de la FCSB și a adăugat că îl admiră pe Becali.

Ana Manea: „Îl admir foarte mult pe Gigi Becali”

„Îl admir foarte mult pentru ceea ce face, că vrea să ajute lumea. Nu toți îl iubesc, majoritatea îl urăsc. E părerea lui, eu îl admir pentru ceea ce face. 

Nu îl judec, fiecare are părerea lui. E liber în a avea o părere, liber în a gândi și în a se exprima cum vrea. Nu o să mă supăr pentru că spune că nu e normal”, a declarat Ana, jucătoare legitimată la CD Pozoalbense, din liga a doua spaniolă, la GSP Live.

Gigi Becali, declarații homofobe la adresa comunității LGBTQ+

„Pe unde au trecut ei (n.r. - participanții la Bucharest Pride), noi mergem cu icoane cruci, apă sfinţită și facem rugăciuni. Sfinţim locul pe lângă ei au trecut ca să curăţăm locul de mizerie şi de duhurile necurate, ca să nu se întâmple accidente.

Mergem de la Victoriei până la Piaţa Universităţii, altfel mor oameni după aceea. În primul rând, nici ei nu sunt vinovaţi, pentru că ceea ce fac ei nu le fac oamenii. Ei sunt îndemnaţi de demoni!”, spunea Becali după „Bucharest Pride”, din august.

+5 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Reacția lui Dan Petrescu, după ce fanii i-au cerut demisia la meciul cu CSU Craiova
CFR Cluj - CSU Craiova 2-0
Reacția lui Dan Petrescu, după ce fanii i-au cerut demisia la meciul cu CSU Craiova
Oltenii, corigenți în meciul de la Cluj  » Care a fost cea mai mare notă + Cât a primit Găman, autorul unui „tontogol” de poveste
CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-0
Oltenii, corigenți în meciul de la Cluj » Care a fost cea mai mare notă + Cât a primit Găman, autorul unui „tontogol” de poveste

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
quattro21
quattro21  •  12 Septembrie 2022, 23:22

Nu e nevoie de comentarii pentru nimeni care il admira pe Becali. Asta spune tot despre oricine admira un personaj ca el. Iae GSP... Fara Jiji erati morti. Nimic spectaculos

oradean_bihorean
oradean_bihorean  •  12 Septembrie 2022, 20:53

****** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadikul
sadikul  •  12 Septembrie 2022, 18:08
Postat de adriann_ pe 12 Septembrie 2022, 16:11

Du-te ma la colindat la ciobanul tau :)) Ala face doar circ, se da in spectacol cu zero riscuri sa-l vada lumea cat de conservator, ortodox si dreptcredincios este plimbadu-se a doua zi cu popii pe bulevard :)) ***

a gasit randoom poze cu aia ? =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close