FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

ANALIZĂ » CSU Craiova, 5 ani de fake news » Cum s-au dat oltenii lui Marcel Popescu "adevărata Știința": "Noi nu suntem ca FCSB, lucrurile sunt clare"

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2018 10:21

CS Universitatea Craiova s-a bătut permanent cu pumnul în piept că este continuarea clubului care a făcut istorie pentru România în anii '80. Oficialii clubului din Liga 1 au clamat permanent că Mititelu e în eroare și că ei dețin 90% din palmares. "Lucrurile sunt clare". Totul s-a dovedit fake.

Începând de ieri, prin decizia Curții de Apel Timișoara, CS U este un club înființat de 5 ani, care are o Cupă proaspăt-cucerită în palmares.

Oficialii echipei din Liga 1 se mândresc în continuare că echipa are emblema, numele și culorile. De altfel, Băluță și compania joacă având leul pe piept. Dar aceleași atuuri le are și FC U Craiova, echipa lui Mititelu din Liga a 3-a.

De-a lungul celor 5 ani, de când a debutat direct în Liga a 2-a, CSU a încercat în permanență să "vândă" un produs care nu era conform. După ce au adunat majoritatea gloriilor adevăratei "Știința", toți oficialii lui CSU au insistat pe o frază obsesivă: "lucrurile sunt clare".

  • Încă din 2014, prin vocea lui Felix Grigore, CS U a explicat:  "Noi susținem asta (nr. că avem palmaresul) de când am intrat în competiție. Lucrurile, din punctul nostru de vedere, sunt clare. Cei care au vrut să înțeleagă până acum au înțeles, iar de acum cei care mai aveau un semn de întrebare vor veni și ei lângă noi, dupa ce vom arata documentele";
  • În 2016, la instalare, Marcel Popescu sublinia: "M-am întors la clubul de unde am plecat, m-am întors la clubul cu care am câștigat Cupa și campionatul, campionatul de tineret și de juniori în același an. În ultima perioadă, lumea a fost circumspectă pentru că nu știa foarte multe lucruri. Lucrurile sunt foarte clare"
  • În 2017, Marcel Popescu a sărit la Becali și FCSB, înaintea meciului cu LPF: "FCSB nu poate folosi numele Steaua, iar Craiova e continuatoarea echipei înfiinţate în 1948. Lucrurile sunt clare acum. Şi celor de la Milan, şi presei din Italia le-am explicat de ce noi suntem continuatoarea Universităţii Craiova. Uitaţi-vă ce scriu italienii în presă, uitaţi-vă în Gazzetta dello Sport. Toţi scriu că suntem Universitatea Craiova, echipa care a bătut la începutul anilor '80 Fiorentina";

Apoi, a venit girul instanțelor din fotbalul românesc.

În noiembrie 2017, la 2 săptămâni de la realegerea lui Iorgulescu, LPF decide să-i atribuie lui CS U Craiova palmaresul istoric până în 1991, în urma unei solicitări a clubului lui Rotaru.

Liga considera atunci că asocierea dintre Clubul Sportiv Universitatea Craiova cu societatea lui Rotaru aduce în vitrina noului club palmaresul alb-albastru.

"Prin Contractul de asociere nr. 41 din 08.07.2013, a fost adus ca aport de către Clubul Sportiv Universitatea Craiova palmaresul, numele, sigla, marca și culorile, iar S.C. Club Sportiv U Craiova S.A. a dobândit dreptul de a le folosi. În acest context, apreciem că solicitarea clubului este întemeiată iar echipa S.C. Club Sportiv U Craiova S.A. trebuie înscrisă pe pagina de web a LPF cu rezultatele obținute începând cu anul 1948 și până în anul 1991", se arăta atunci pe site-ul Ligii.

Decizia de ieri de la Curtea de Apel Timișoara a retrogradat palmaresul lui CS U Craiova. Din Știința care se bătea cu Fiorentina și Benfica, CS U s-a lovit de realitate: în fapt, e egala Voluntariului.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (97)
addytzu
addytzu  •  28 Ianuarie 2020, 16:37

"Din certificatul fiscal al reclamantei rezultă că aceasta s-a înființat în anul 1995 reclamanta neexistând in perioada in care susține că au avut loc competițiile fotbalistice de asemenea reclamanta nu a dovedit că s-a înființat pentru a continua activitatea echipei de fotbal prin urmare nu a dovedit că ar deține palmaresul echipei de fotbal. Fostul club de drept public nu mai există a fost radiat din cauza datoriilor imense pe care le aveau secțiile de baschet și volei feminin și masculin iar consilierii locali au votat înființarea unui nou club fara secție de fotbal care fusese demult privatizată așa cum cereau legile acestei țări și regulamentele forurilor internaționale". Prin urmare asocierea imaginară dintre actualul club clonat de drept public și *** înființat în anul 2013 în București nu are nicio legătură cu istoria spiritul și tradiția echipei de fotbal.Forza DNA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radufl
radufl  •  20 Iunie 2018, 20:24

Mda, nimic nou pe-aici - aceleași inepții debitate de brutarul falit și cei 2-3 postaci cu idei fixe ce parazitează forumurile GSP și PS. Nu vă pierdeți vremea cu cititul că nici măcar amuzanți nu mai sunt. Mai bine luați o carte la mână... sau două?

suporterucv
suporterucv  •  20 Iunie 2018, 15:08
Postat de Adrian Addryano pe 20 Iunie 2018, 13:41

O adunătură ILEGALA fara palmares băgată ILEGAL direct in liga a doua promovată ILEGAL încă din primul an de la înființare, finanțată din banii luați cu japca de la statul român via anrp!!!!!!!Au mințit ani in șir deși TRIBUNALUL DOLJ le-a spus încă din 2015 că fostul club de drept public nu mai există a fost radiat din cauza datoriilor imense pe care le aveau secțiile de baschet și volei feminin și masculin iar actualul club clonat nu are nicio legătură juridică cu fostul club din care s-a desprins sectia de fotbal în 1994 când a devenit entitate privata cu acționariat privat așa cum cereau legile acestei țări și regulamentele forurilor internaționale!!!!!!!

stai ma linistit, nu te mai agita atat ca devii penibil cu fcu al tau....ceea ce era de demonstrat s-a demonstrat in sept 2017 (decizia ICCJ). restu-s resturi (vorba unui coleg de forum)

Vezi toate comentariile (97)
Comentează