FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ar avea loc Ianis Hagi la Barcelona? » Verdictul expertului în fotbalul spaniol: „Nu e un luptător”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2019 11:03

Gică Craioveanu, fostul mare atacant oltean care a evoluat 11 ani în fotbalul spaniol, a analizat posibilul transfer al lui Ianis Hagi la Barcelona.

„Dacă vine la Barcelona, să vină la prima echipă, nu la echipa din Liga 3! În Liga 3, la Barcelona ești uitat. E dificil să te impui în Liga 3 pentru că e o ligă foarte puternică. E foarte fizică, sunt jucători cu experiență care n-au avut loc în Segunda. Ianis Hagi e un jucător foarte tehnic, nu e un luptător.

Dar nu îi găsesc locul în linia aceea de 3 de la mijloc, pentru că sus sunt Messi, Suarez și Neymar dacă vine. La mijloc trebuie să se impună în fața lui Arthur, Busquets. În al doilea rând, la Barcelona trebuie să joci pentru Messi. Rakitic s-a sacrificat pentru Messi”, a declarat Gică Craioveanu la Pro X.

Așa a arătat primul „11” al Barcelonei la ultimul meci din campionat, 2-2 cu Eibar: Cillessen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Vidal, Busquets, Rakitic - Roberto, Messi, Malcom.

Fostul fotbalist a vorbit și despre ceilalți fotbaliști din lotul României U21:

„Eu consider că George Pușcaș ar putea face față la multe echipe în prima divizie spaniolă. Finalizează foarte ușor. Mi se pare că are o ușurință la finalizare. Manea poate juca în Primera Division. Fotbalul în Spania e deschis.

Despre Cicâldău nu vă spun, pentru că nu vrem să-l vindem. Despre Dennis Man m-au întrebat multe echipe din Spania”.

„Eu nu-i văd pe Man, Ianis sau Cicâldău în Italia. Acolo e un campionat foarte tactic, iar ei nu sunt la acel nivel tactic în acest moment. Pușcaș e singurul care poate juca în Italia. Poate și Tudor Băluță” Gică Craioveanu

GSP.ro a anunțat luni că Viitorul a primit o ofertă de la Barcelona de 15 milioane pentru Ianis, însă Gică Hagi n-ar fi prea încântat de mutare, pentru că fiul său ar urma să fie împrumutat la „satelitul” catalanilor din al treilea eșalon. (Detalii AICI)

6.000.000 €este cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt

45de meciuri a jucat Ianis Hagi pentru Viitorul în cele două sezoane de Liga 1 de la revenirea sa de la Fiorentina

16goluri a marcat Ianis Hagi în ultimele două sezoane de Liga 1

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali are propriul scenariu în privința lui Ianis Hagi: „Eu așa aș face dacă ar fi băiatul meu. Aș lua 200 de milioane!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
ray51
ray51  •  03 Iulie 2019, 10:02

Nu-i contesta nimeni lui Gica calitatea de bun cunoscator al fotbalului spaniol. Deci, s-a pronuntat. Adio visuri de marire! Ianis, ai grija de aceasta alegere in fata careia te gasesti. Fii cu picioarele 'in iarba'!

gicapuia
gicapuia  •  02 Iulie 2019, 23:13

*** . Adica Sevilia intra in gaura de milione plus ce da pe Hagi ! Parca vad ca omsa treaca vara si din superlotul U21 se vot transfera 2-3 'pe sume de tot risul si la echipe mici. Chiar nu intelegeti nimic din cometul asta ?ce hal de ziaristi sunteti voi?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Iulie 2019, 15:30

mai degraba il vad la Sevilla pe Ianis. Am spus inca de acum o luna ca luna august nu-l va prinde pe Sarabia la Sevilla, uite ca nu l-a prins nici macar luna iulie. Ianis poate sa joace fix pe pozitia lui, ii vine manusa. La Barcelona sa spunem prin absurd ca il baga, il baga pe una din benzi in loc sa-l bage in centru. Barcelona este o varianta utopica in acest moment din prea multe puncte de vedere.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează