FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - IAȘI 0-0

Analiza lui Niculescu după 3 meciuri la FC Voluntari: "Facem prea multe greșeli"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 aprilie 2017 19:46

Tehnicianul celor de la FC Voluntari, Claudiu Niculescu, nu e mulțumit după remiza cu CSM Poli Iași, scor 0-0. Antrenorul a analizat partida.

"Nu sunt mulțumit în totalitate, dar se putea și mai rău. Să fim sinceri. Am simțit Iașiul ca o echipă puternică. Nu îți dă multe șanse de a le da gol.

Ne așteaptă un nou meci tare, la Chiajna. Trebuie să batem acolo. Nu vorbesc acum de Cupa României, cel mai important e meciul de vineri.

Toate meciurile din campionat sunt finale pentru noi. Nu am cum să fiu mulțumit azi. Nu trebuie să se mai mulțumească așa, cu puțin. Eu vreau să câștig.

Facem prea multe greșeli, dăm mingea ușor adversarilor. Dar eu am încredere în ei, știu că am jucători de calitate", a zis Claudiu Niculescu la TV Look.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dani26uno
dani26uno  •  17 Aprilie 2017, 22:59

Dute frumuselule la modeling ca nu ai nici o treaba cu antrenoratul ... In romania se crede ca daca ai fost jucator poti deveni si antrenor...hagi se chinuie de vreo 15 ani sa devina antrenor si nu reuseste, daca pleaca de la viitorul nu l prinde 10 etape si e out

undergrant
undergrant  •  17 Aprilie 2017, 21:14

Flacaul asta, Claudiu Niculescu, prezentat de catre GSP drept antrenor, ne vorbeste despre Iasi si despre Chiajna ca despre Arsenal si Liverpool. E adevarat ca citim zilnic fituica asta cu poza unui ***, ce poarta haine croite pe Savile Row, in prim-plan, o facem din nostalgie, dar chiar nu suntem *** sa nu intelegem ca acest Play-Out e pe nivelul Diviziei C din vremea comunismului. Radu Cosasu si Tudor Octavian au bunul-simt sa nu incerce sa ne mai pacaleasca, iar Nea Ovi cred ca se pacaleste pe el in primul rand, incapatanandu-se sa ne prezinte cronici ca dintr-un campionat care exista.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează