FOTBAL  »  Superliga  »  EDITIE SPECIALA DEDICATA MECIULUI GLORIA BUZAU - DINAMO BUCURESTI

Analiza lui "Vioara"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2007 00:00


PORTARI
"Daca Barbu o tine tot asa, sint multumit. A fost returul lui in Liga a doua, ne-a salvat in unele meciuri-cheie prin citeva interventii senzationale. Va fi unul din stilpii echipei in Liga I, ma bazez foarte mult pe el. Ne-am intarit si cu Cristi Stoicescu, un portar de valoare apropiata cu a lui Barbu, iar concurenta va fi extraordinara. Mai vine un tinar, Bugiu, de la Jiul Petrosani, astfel ca la capitolul portari stam foarte bine, va fi unul din punctele forte ale echipei".

FUNDAsI
"Capitol cu minusuri la echipa. As mai fi avut nevoie de un fundas central de marcaj cu experienta in Liga I. Nu am putut aduce pe nimeni. Sintem nevoiti sa abordam campionatul cu ce avem la dispozitie. Cei care vor juca trebuie sa profite la maximum".

MIJLOCAsI
"si acesta e un capitol de care nu sint foarte multumit. Ne-ar mai fi trebuit un inchizator cu experienta. Sint totusi si plusuri. Ma astept sa fie anul unor jucatori de mare valoare, care trebuie sa confirme in Liga I: Iovita, Nejneru, sotrocan, Claudiu Ionescu, Doicaru" .

ATACANTI
"Compartiment de care nu imi fac griji! Stam bine aici, ne cream ocazii, marcam, aducem foarte multe mingi in careu. Simion este un jucator de mare valoare, are un an de Liga I la UTA. Apoi, Bunica a fost golgeterul echipei in Liga a II-a, un alt punct fix al atacului, jucator cu o experienta uriasa si care, din postura de antrenor-secund, ma va ajuta enorm".

CV -- Viorel Ion
E nascut pe 2 noiembrie 1967
A jucat la Gloria Buzau (86-'91, 2001-2003, 2005-?), Steaua (92-'95), Otelul Galati ('95-'98, '99 - 2001), VfL Bochum ('99), Rapid (2000-2001), Rulmentul Alexandria (2003-2004), Dunarea Galati (2004-2005)
In Divizia A are 51 de meciuri si 53 de goluri
A jucat 12 meciuri in Bundesliga, marcind un gol
In cupele europene are 14 partide si doua goluri
Are 4 selectii la echipa nationala

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează