FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Analiza stagiului de pregătire al Stelei: 3 lucruri cu care Ilie Stan a schimbat echipa!

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2011 19:59

Roş-albaştrii încheie sîmbătă stagiul de pregătire pe care l-au petrecut la Săcele şi la Braşov cu un amical contra Sportului, disputat la Ploieşti de la ora 11:00. Noul antrenor a avut noroc să-şi înceapă mandatul cu perioada asta de pauză, fiindcă a putut să-şi pună deja amprenta asupra lotului, cu cîteva decizii

1. Echipa are alt tonus.
Au existat şase antrenamente în cele patru zile pe care le-a petrecut la munte, cele mai multe tari. Jucătorii s-au obişnuit cu munca grea şi asta e important, întrucît Stan a venit după un antrenor, Levy, adept al unui alt stil de lucru. Ilie face antrenamente intense, în general de o oră, israelianul prefera volum,ul, adică şedinţe mai diluate, dar mai lungi.

2. L-a integrat pe Bălan.
Tibi e un nou-venit foarte important pentru Steaua şi s-a acomodat deja cu grupul. Comunică, glumeşte cu colegii. Antrenorul e cu ochii pe el, fiindcă ardeleanul e un obiectiv şi din punctul de vedere al pregătirii. În perioada pe care a petrecut-o recent la Sportul, el fie nu s-a antrenat deloc, fie a lucrat la o capacitate redusă. La Braşov s-a pregătit normal, fiindcă nu a mai avut probleme medicale.

3. Steaua rîde mai mult.
În vremea lui Ronny Levy, Mihai Stoica avea iniţiativa să destindă atmosfera în perioada cantonamentelor din vară, în care fotbaliştii deveneau nervoşi că erau închişi, că aveau mult de muncă. Ilie Stan ştie să-i "păcălească" alternînd exerciţiile dure, deloc funny, cu unele amuzante. Triunghiuri formate din fotbalişti, pe care mingea e pasată cu mîna, un trenuleţ alcătuit din oameni. Fiecare dintre astea ocupă cam un sfert de oră dintr-un antrenament şi îi scoate pe jucători din atmosfera de cantonament, adică episod plictisitor, greu de suportat, al vieţii de fotbalist.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
the_cezar
the_cezar  •  08 Octombrie 2011, 10:51

steaua e numai una va invinge azi! marele antrenor bantustan are cheia victoriei!

biancorossi
biancorossi  •  08 Octombrie 2011, 10:41

si noi radem zilnic...de voi. ioanitzoaika, ti se vede pasarica .

trololol
trololol  •  08 Octombrie 2011, 09:29

analiza de 2 minute nu? pai ba la cati bani iei de la becali ... ia vezi fa treaba serios ca nu mai merge asa

Vezi toate comentariile (8)
Comentează