GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

foto Dezvăluire în tabloid » Anamaria Prodan a primit un inel cu diamant de la noul ei iubit

Anamaria Prodan a primit un inel de la doctorul Ibrahim Ashary/ foto Instagram +36   FOTO
Anamaria Prodan a primit un inel de la doctorul Ibrahim Ashary/ foto Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2022 13:42 / Actualizat joi, 18 august 2022 15:31

Anamaria Prodan a primit un cadou de lux de ziua ei de la doctorul Ibrahim Ashary, chirurg plastician.

Impresara ar fi într-o relație cu medicul arab, chirurg plastician care deține mai multe clinici în Anglia, Dubai și Arabia Saudită, potrivit tabloidului Click!. Anamaria Prodan ar fi primit din partea lui un inel cu diamante, cadou de ziua ei, pe 15 august.

Instagram @Anamaria Prodan
+32 FOTO

Anamaria Prodan a primit un inel cu diamante de la noul iubit

Ashary este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți medici din Zona Golfului. El este specialist în rinoplastie și lifting facial. A absolvit Universitatea din Tubingen, Germania. 

Anamaria Prodan a postat imagini pe Instagram în care se află în ipostaze tandre alături de Ashary. Aflată în proces de divorț cu Reghecampf, impresara l-a echitat pe doctorul arab drept „prieten pe vecie”, deși tabloidele asigură că e noul ei iubit. 

+41 FOTO

Citește și:

Gafă incredibilă cu Eugenie Bouchard » Ce poză au putut să îi pună organzatorii turneului pe acreditare: „Poate cineva să-mi explice?!”

Paige Spiranac are concurență! Bella e noua senzație din golf: „Chiar ai voie pe teren îmbrăcată așa?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
Castrologa
Castrologa  •  19 August 2022, 09:07

De amatlaicurile suntem satui! Ce legatura cu aceste meciuri cu ce ne confuntam? Chiar daca se doreste sa jucam cu niste jucatori care nu fac cinste echipei? Poate ca Dica va fi inspirat si va acaltui un unsprezecele capabil sa faca fata acestor atleti? Nu au catitai dar sunt drvotsti si au spirit fr de sacrificiu.

ParinteUnu
ParinteUnu  •  19 August 2022, 01:52

bun tu ca ziar ca jurnalist ai voie orice nu? cum crezi tu ca mai poți folosi acest nume de profan care este compromis total și ea și mămuca au făcut dezastru. o Rușine de femeie care nu suporta sa fie învinsă fără sa se uite în oglinda. deh are noroc cu arabul ca nu a altoit-o după crucea creștină de la Gîț asta îmi arata ca sunt poze făcute cine știe cind. este. o Rușine pentru presa sa vi cu femei de genul asta pentru ce ? pentru a mari prostia din țară? aduceți copii care fac cinste Tarii și sunt destui care sunt lăsați în întuneric. participați cu propuneri pentru a se trece de problemele care le ara România nu venirti cu *** o Rușine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cocos7
Cocos7  •  19 August 2022, 01:40
Postat de mrsudex pe 18 August 2022, 18:16

*** In ultimele zile avem o tona de material sportiv de la performantele sportivilor romani si voi postati articole cu cine *** Sunteti de apreciat, ziar serios!

Acesta nu este un ziar de sport, voi chiar nu ati inteles asta?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close