FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI

Anamaria Prodan a comentat live croșeul dat lui Alexa: „D-asta vor toți să semneze cu mine! Când am văzut cum au reacționat alți «bărbați» din fotbal, mă gândeam că pumnul trebuia dat către ei!”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 15:51

Anamaria Prodan a oferit noi explcații după scandalul cu Dan Alexa, pe care l-a lovit cu pumnul în față după Astra - FC Botoșani 2-2.

Impresarul a spus că azi a văzut pentru prima dată imaginile video și că regretă gestul făcut, dar i-a criticat pe cei care au avut o reacție dură la adresa ei și a lui Dan Alexa.

„E un subiect foarte prost, care nu-mi face cinste! Nu am văzut până acum imaginile! Nu îmi place. E ceva oribil. Chiar dacă sunt impulsivă, nu mi se pare normal. Trebuie să îmi controlez emoțiile.

Oamenii nu știu fotbal. Văd fotbal la televizor. Când vine vorba de mulți bani, de performanță, eu nu vreau să dezămăgesc. Când vreau să fie totul perfect și cineva, care știu că cineva nu are dreptate, îmi face reproșuri, eu reacționez.

A fost vorba de un transfer. Să-i spunem un transfer nereușit, chiar dacă după 45 de minute sau un meci, nu poți să-ți dai cu părerea. Am avut o discuție cu Dan, și nu mi-a convenit ce mi-a spus. Am întrebat încă o dată. Nimeni nu se aștepta să fac asta.

Când am văzut cum au reacționat alți «bărbați» din fotbal, mă gândeam că pumnul trebuia dat către ei. Spuneau că Alexa trebuie dat afară, că nu mai are autoritate. Dacă Alexa se enervează, e jale. De ce să fie dat afară? arată-mi un bărbat care să fi avut eleganța și educația lui Dan. Am văzut că lumea a zis «S-o tundem pe Anamaria, s-o omorâm!». Ne întoarcem în timp”, a declarat Anamaria Prodan la ProTV.

Gigi Becali, derapaj sexist și violent în cazul scandalului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: „Dacă bărbații și femeile sunt egale, de ce e bine că Alexa nu a lovit-o? Eu o luam, o tăvăleam și îi rupeam mâna”

Anamaria Prodan: „Nu sunt din lacul lebedelor”

„E greu să lucrezi cu o femeie. Eu am foarte mult din caracteristicile unui bărbat. Am intrat în fotbal, nu la operă. Nu-mi face cinste, nu sunt din Lacul Lebedelor. Am crescut pe stradă, pe stadion. Mi-am făcut dreptate cu pumnul, cu vorba sau cu o faptă bună.

Eu am ieșiri d-astea. Știu și regret. Mi-a zis și Laurențiu (n.r. Laurențiu Reghecampf) că nu pot face asta, că trebuie să am o anumită conduită. Dar cred că d-asta mă iubesc toți jucătorii și antrenorii mei și d-asta vor toți să semneze cu mine. Sunt numărul 1 în toate! Asta e concluzia. Bărbații care mă cunosc și care lucrat cu mine știu despre ce e vorba”, a adăugat agentul.

Vezi AICI video cu momentul în care Anamaria Prodan îl lovește pe Alexa

Citește și:

Anamaria Prodan nu poate fi sancționată după ce l-a bătut pe Alexa! De ce comisiile FRF nu-i pot face nimic: „E doar spectatoare!”

Victor Becali consideră că Dan Alexa e compromis la Astra după croșeul încasat de la Anamaria: „Îmi pare rău pentru el”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (49)
834427529961509
'Aaron Johnson  •  17 Iulie 2019, 07:17

Conlocuitoarea l-a zdrobit pe barbos. Pacat ca incidentul a rapit din atentia cuvenita Simonei dupa victoria de la Wimbledon.

marius.bxl
marius.bxl  •  17 Iulie 2019, 02:23

Fa marie divorteaza de fraiericiu de regheblat si maritate cu Alexa. Si poti sal ici la pocait

gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  17 Iulie 2019, 01:41
Postat de kikostel pe 16 Iulie 2019, 21:38

Felicitări GSP pentru ca informează permanent cititorii despre oameni de mare valoare precum acest impresar isteric. Vrem cat mai multe articole despre ea, MM Stoica și alții ca ei. Avem nevoie sa cultivam valorile naționale. Doar asa putem rămâne, ca societate, acolo unde suntem acum, in fruntea lumii civilizate și dezvoltate. Sper ca acesti bravi gazetari sa nu se opreasca aici, ci sa faca demersuri pentru introducerea impresarei si a lui MM Stoica in cartile de istorie.

Si eu vreau sa stiu ce fac in puscarie patronii lui Dinamo : Borcea, Netoiu, Giovani si Victor Becali :)))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează