FOTBAL  »  Superliga  »  

Anamaria Prodan a dezvăluit ce i-a spus Alexa înainte să îl lovească + care e relația dintre ei acum: „Suntem o familie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 13:24

La mai bine de o lună de la incidentul care a șocat lumea fotbalului, Anamaria Prodan a dezvăluit ce i-a spus Dan Alexa înainte să îl lovească.

Impresara susține că totul a pornit de la jocul făcut de Tiram, fundașul central care a comis penalty în meciul cu Botoșani din prima etapă, scor 2-2. Alexa s-a arătat foarte nemulțumit de acest transfer.

"Mi-a zis că e vina mea, că eu l-am adus pe Tiram. Israelianul care a făcut penalty în primul meci. Era presiune mare pe mine, eu am insistat pentru jucător. Nu puteam rezilia, pentru că avea contract pe trei ani. A fost o greşeală din partea mea să reacţionez aşa. În cele din urmă, după o săptămână, băiatul a reziliat, am găsit o metodă să plece.

Alexa e tânăr, a urcat frumos în carieră și e un timp care îi înfruntă pe toți, Am greșit când l-am lovit. Aveam nervi și era și adrenalină. Avem o relație foarte bună, suntem o familie. ", a spus Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

Totuși, chiar dacă a comis penalty, Tiram a salvat Astra pe final de meci, marcând golul de 2-2, reușită care a adus un punct echipei giurgiuvene. 

Citește și:

VIDEO Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa, imediat după Astra - Botoșani 2-2 » Motivul e incredibil

Anamaria Prodan îi jignește din nou pe șefii lui Dinamo: „Se ascund ca șobolanii! Au făcut circ”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (28)
1153583778167214
Dan Stanciu  •  21 August 2019, 11:21

Aiurea ! Te lauzi degeaba. Nu sunteti prima familie in trei. Altii o frig si'n patru.

petre47
petre47  •  19 August 2019, 13:30

Sau.... vine Regecampf acasa si toate "rufele" trebuie sa fie spalate!

551708805366142
Stole Manole  •  19 August 2019, 09:09

Bine ca ne-ati spus caci de vreo doua saptamani nu mai am somn chinuit de intrebarea ,de ce oare Prodanca la lovit pe DAN.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close