FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Anamaria Prodan acuză oamenii de fotbal din Liga 1: „Le e frică de Hagi! Mă sună să mă felicite, dar stau ascunși sub plapumă”

Anamaria Prodan acuză oamenii de fotbal din Liga 1 de lașitate, pentru că nu iau atitudine în momentul în care declarațiile date de Gică Hagi îi lezează. +49   FOTO
Anamaria Prodan acuză oamenii de fotbal din Liga 1 de lașitate, pentru că nu iau atitudine în momentul în care declarațiile date de Gică Hagi îi lezează.

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 21:58 / Actualizat vineri, 07 august 2020 23:23

Anamaria Prodan (47 de ani) continuă seria declarațiilor la adresa lui Gheorghe Hagi (55 de ani).

Anamaria Prodan acuză oamenii de fotbal din Liga 1 de lașitate, pentru că nu iau atitudine în momentul în care declarațiile date de Gică Hagi îi lezează. 

Anamaria Prodan: „Le e frică de Hagi!”

„Doamne ferește! Noi românii avem chestia asta… Toată lumea întreabă dacă nu îmi e frică. Mă bate lumea pe stradă? Eu sunt singurul om din fotbal care spune lucrurilor pe nume. Eu nu am atacat pe nimeni. Ceea ce am spus eu nu este un atac, este o realitate. Toată lumea din fotbalul românesc o știe, dar le este frică să vorbească. Le e frică de Hagi. Toți mă felicită, mă sună să îmi spună cât de tare sunt, dar pe partea cealaltă toți, săracii de ei, stau ascunși sub plapumă. 

Ce să zic? Nu era o chestie de remarcat? Când ți-a fost bine, ai fost până la TAS! Acum, când poți să faci același lucru, nu îți mai convine! Tot fotbalul trebuie să se întoarcă după cum vrea Viitorul!”, a declarat Anamaria Prodan, conform Prosport.

VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan, dezvăluiri din perioada lui Gigi Becali în închisoare

Citește și alte știri despre Anamaria Prodan:

EXCLUSIV Anamaria Prodan, înregistrare interzisă minorilor: „Mai faceți p**a transferul!” » Limbaj trivial și amenințări

Anamaria Prodan, enervată de declarațiile lui Gică Popescu: „Ce să zică Ștucan, când aude că Hagi joacă cu juniorii? E jenant pentru fotbalul românesc!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (73)
unulobisnuit
unulobisnuit  •  02 Septembrie 2020, 19:23

...Eu sunt singurul om din fotbal care spune lucrurilor pe nume...Asta sună a narcisism,chiar dacă ar fi adevărat! GSP a devenit platforma de promovare a doamnei,mă rog,a ființei. Se pare că totul începe acum și se termină cu AMP,când își trece mâna prin păr sau își face un selfie mai mult goală,ca orice femeie la casa omului,GSP e prezentă la datorie. Continuați,unii vor continua să comenteze atitudinea voastră,iar pt voi asta e important.

345443843516780
Geo Velniceri  •  08 August 2020, 22:52

Le e frică de Hagi?... Ce a făcut Regele așa de rău: a creat o academie din care ies tinere talente și ajută la creșterea fotbalului românesc! Ea se pricepe mai bine la făcut prostii în fotbal. Ea ca agent a adus în România 99% jucători slabi de la care ea avea de câștigat. De aia e regină?

120650799738975
Viorel Albu  •  08 August 2020, 18:43

Ana Maria are DREPTATE!!! In 2017 s a luat in cosiderare NUMAI play off. Hagi, fost mare fotbalist, caracter 0 ZERO. CREDE CA TOTUL I SE CUVINE si nimeni nu are curaj sa spuna ceva.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează
Close