FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

S-a reaprins scandalul! Anamaria Prodan, alt atac la Reghecampf, după ce a văzut ultima lui apariție: „Un bărbat împlinit, cu amantă și cu copil, care «debordează de fericire», nu se duce la emisiuni mondene să vorbească despre fosta soție”

S-a reaprins scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
S-a reaprins scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 12:59 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 13:09

Anamaria Prodan (49 de ani) s-a dezlănțuit din nou la adresa lui Laurențiu Reghecampf, după ce a văzut că antrenorul Universității Craiova a acordat un interviu în care a vorbit despre problemele care au dus la destrămarea căsniciei celor doi.

Duminică, de la ora 22:30, Laurențiu Reghecampf va face dezvăluiri despre Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Actualul antrenor al Universității Craiova va răspunde unor întrebări menite să facă lumină în diferite aspecte din viața sa, atât în ceea ce privește viața personală, cât și cariera profesională. Apariția lui Reghe o exasperează pe Anamaria Prodan, cea care a reacționat virulent într-un interviu acordat pentru Libertatea

„Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?”, „Când ați încetat s-o iubiți pe Anamaria?”, „Ați mai fi divorțat dacă nu exista «episodul Alexa»?”, „Cine a înșelat primul?”, „Cât contează trecutul persoanei iubite?”, „Câte milioane aveți în conturi?”, „Ce viciu are Laurențiu Reghecampf?”, „Ați urât vreodată fotbalul?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Reghe. 

Anamaria Prodan i-a dat deja replica fostului soț: „Arătaţi-mi un antrenor care se maimuțărește așa”

„Nu mă interesează oamenii de fotbal care ajung la emisiuni mondene (n.r. - în urmă cu câțiva ani, Anamaria Prodan și laurențiu Reghecampf erau personajele reality-show-ului „Prețul succesului”). Îi doresc să facă de acum înainte o «unime» din performanța pe care a făcut-o lângă mine. Acum, se pare că numai când vorbește despre Anamaria Prodan apare și la emisiunile mondene sau în ziare.

Un bărbat împlinit cu amantă și cu copil care «debordează de fericire» nu se duce la emisiuni mondene să vorbească despre fosta soție. Soție care l-a inventat și l-a pus la «masa bogăților». Dimpotrivă, o va venera și respecta toată viața! Dar este o chestie de educație și bărbăție. 

El a ajuns pe la Măruță, pe la Denise, pe la Cancan, să-și facă publicitate. (...) „Dacă observați, singura lui apariție în mass media este atunci când vorbește de încă soția lui, Anamaria Prodan. Cum altfel? Toate aparițiile lui Reghe sunt legate numai de Anamaria Prodan”, a declarat sexy-impresara, potrivit Libertatea.

+45 FOTO

Ca să închidem această poveste tristă a lui Reghe: noi ne rugăm să-și revină, căci altfel fotbalul românesc va pierde definitiv un antrenor care, din numărul 1, merge către minus infinit. Va pierde un talent cum greu se nasc.

Am muncit o viață de om să-l ajut să ajungă cineva. Eu l-am învățat că atunci când ți-ai pierdut demnitatea, bărbăția și respectul, declinul se instalează instant. De la Champions League și Europa League, azi îl vedem cum se maimuțărește și cum se duce din ce în ce mai jos. Vreau să-mi arătați un antrenor de fotbal care are așa ceva pe paginile de socializare și care merge pe la emisiuni de cancan! Nu există!

- Anamaria Prodan, conform Libertatea

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe Onlyfans: „Bună! Sânii mei se numesc Chloe și Coco” » Reacția fostului lider ATP

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
labusneanu
labusneanu  •  28 Mai 2022, 00:17
Postat de scoby57 pe 27 Mai 2022, 14:20

Pur si simplu incredibil! D-le Ioanitoaia chiar nu tineti la blazonul Dvs. de jurnalist sportiv, de "manager" al acestei platforme intitulate in mod gresit "gazeta sportului"? Ce legatura are acest articol jenant cu sportul? Chiar nu cititi, nu intelegeti frustrarile cititorilor privind transformarea "GSP" intr-o platforma de can-can? Pffffff!

Cu cine vorbești prietene? Interpelatul tău se bucură că mai ia și el un ban la pensie ...

Cst65
Cst65  •  27 Mai 2022, 22:57

Sa fie clar ca suntem *** dacă permitem acestei *** sa creadă în continuare ca *** e sport național. Alexa și probabil nu doar el știe de ce. Cum fa doamna tu ai voie sa mergi la 100 de televiziuni și sa l denigreze în toată presa dar el o data dacă merge și spune adevărul e crima. Știi prea bine ce ești și mai ai și tupeu nesimțit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cronos666
Cronos666  •  27 Mai 2022, 18:37

Si uite cum *** anamaria a lui *** isi arata calitatea umana. Calitatea de mama, nevasta care a inselat si apoi a fost inselata, de asa zis impresar... Vb aceea din batrani "Daca taceai filosof ramaneai!" se aplica cu succes in cazul acestei parvenite. Toti cei care au tangente cu fotbalul ii cunosc trecutul deloc cuminte. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează