FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB. Ce comision primește Anamaria Prodan pentru transferul lui Man la Parma: „Asta a spus Gigi Becali”

Anamaria Prodan ia 500.000 de euro pentru transferul lui Man la Parma +49   FOTO
Anamaria Prodan ia 500.000 de euro pentru transferul lui Man la Parma

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 10:53 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 11:45

Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au certat după implicarea lui Giovanni Becali în transferul lui Dennis Man (22 de ani) de la FCSB la Parma, dar soția lui Reghecampfsusține că primește o sumă impresionată după transfer.

Deși patronul FCSB spune că Giovanni Becali a fost decisiv în transferul lui Man în Seria A, Anamaria spune că va primi și ea o sumă importantă drept comision.

Anamaria Prodan ia 500.000 de euro pentru transferul lui Man la Parma

„Eu sunt mulțumită și mândră de tot ce am făcut la acest transfer. Nimeni nu poate să-mi ia asta. Dennis a fost presat, a fost pus să rezilieze contractul cu mine. Gigi i-a zis că i-ar plăti el pagubele, dacă pierde procesul cu mine. El și părintele lui au fost forțați să semneze. Asta se întâmplă doar la Steaua.

Eu am făcut totul, nu Giovanni. În schimb, așa cum e normal și frumos, Gigi a zis: «Ai 500.000 de euro de la mine pentru transferul ăsta!». Au fost martori, aveam prieteni din fotbal care auzeau. Spunea «Tată, 500.000 de euro sunt pentru Anamaria Prodan Reghecampf». În continuu spunea”, a spus Anamaria Prodan la Look Sport.

VIDEO Anamaria Prodan, despre jucătorii care au trădat-o: „Respir ușurată când îmi pleacă bălăriile și se smulg singure

Citește mai multe știri despre scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan: 

Scandalul Becali - Anamaria Prodan a ajuns la un nou nivel! Impresara jignește dur: „Se vede că a trăit cu oile! Îşi bagă pixul în ochi când scrie”

Decizie radicală luată de Gigi Becali! Ce s-a întâmplat cu jucătorii de la FCSB reprezentați de Anamaria Prodan: „Toată lumea a rupt contractul”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  31 Ianuarie 2021, 22:06

Citiți Codul de procedură civilă cu privire la proba(dovada) cu martori.

parpalache
parpalache  •  31 Ianuarie 2021, 20:15

Te laudai ca esti desteapta si daca taceai poate ca asa erai!Dar...gura bate...contul!Si chiar ai fost avocat?Nu cred!Pentru ca stia si un student din anul...doi de la Drept,ca nu se primeste proba cu martori la sume mai mari de 250 de lei!

thirteen
thirteen  •  31 Ianuarie 2021, 18:54

Mai ai tu pe dracu dupa cate ai dat din gura...nu+i tin partea nimanui dar Prodanca prea a mutat conflictul in usa cortului Mi+e teama ca cine seamana vant culege furtuna...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează