FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Anamaria Prodan se ia de Gică Hagi: „Cei de la Viitorul trag turta doar pe masa lor. Nu au mamă, nu au tată!”

Anamaria Prodan este contrariată de poziția lui Gică Hagi în privința finalizării play-out-ului din Liga 1
Anamaria Prodan este contrariată de poziția lui Gică Hagi în privința finalizării play-out-ului din Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 17:17 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 18:05

Anamaria Prodan (47 de ani), cea care conduce clubul Hermannstadt din umbră (fiica sa, Rebecca, face parte din Consiliul Director al sibienilor) este contrariată de poziția Viitorului în privința finalizării play-out-ului.

Ultima etapă din play-out-ul Ligii 1, liveTEXT ACUM » 4 meciuri tari: ochii sunt pe Dinamo - Viitorul și Sepsi - Clinceni

„Nu sunt supărată, sunt doar realistă. Hagi, când s-a luptat pentru campionat cu Steaua, a țipat ca din gură de șarpe că merge la TAS și că play-out-ul și play-off-ul sunt competiții diferite față de campionatul regulat. Vă aduceți aminte de sezonul 2017 care s-a judecat la TAS și s-a stabilit așa cum a vrut Viitorul, că sunt competiții diferite. Deci cei de la Viitorul țipau că așa este firesc, să se calculeze punctele obținute în play-off. Lucru care s-a întâmplat.

Acum însă s-au sucit cei de la Viitorul și vor ca punctele să se calculeze pe tot campionatul. Acum nu mai sunt competiții diferite. Viitorul trage turta doar pe masa ei. Nu au mamă, nu au tată! Nu vor să ajute pe nimeni și se bazează foarte, foarte mult pe numele lui Gică Hagi. 

Ok, este legendă, este «rege», dar și eu sunt legendă și «regină», sunt Anamaria Prodan. Spun exact realitatea fără frică, iar diferența este că eu vorbesc ore în șir cu toți din fotbal și încerc să ajut să le fie bine tuturor. Nu facem doar cum ne este bine doar nouă”, a declarat Anamaria Prodan, conform Prosport.

Soluții de urgență pentru încheierea play-out-ului

Comitetul Executiv al FRF a decis luni să refuze propunere LPF de a prelungi sezonul actual până când Dinamo va putea juca toate meciurile restante și a stabilit ca  barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1 se va juca pe 9 și 12 august. Astfel, LPF a solicitat ieri tuturor cluburilor din Liga 1 un punct de vedere despre cum ar trebui să se facă departajarea după ultima etapă care va avea loc astăzi. 

Echipele au fost puse să aleagă între două soluții: raportul puncte per meci pe întreg sezonul, fără înjumătățire, iar a doua, raportul puncte per meci exclusiv pe parcursul play-out-ului. Viitorul și Hermannstadt au ales soluții diferite.

Cine a votat pentru criteriul puncte per meci exclusiv în play-out

  1. FCSB
  2. CFR CLUJ
  3. Hermannstadt
  4. Clinceni
  5. Voluntari
  6. Iași
  7. Chindia

Cine a votat pentru criteriul puncte per meci pentru întreg sezonul

  1. Dinamo
  2. Viitorul
  3. Astra
  4. Gaz Metan
  5. Botoșani
  6. Sepsi

CS Universitatea Craiova s-a abținut

Clasamentul înaintea ultimei etape din play-out pe criteriul votat de cluburile din Liga 1

ClubMeciuriPuncteRaport 
1. Hermannstadt11211,909 
2. Viitorul13221,692 
3-4. Clinceni13211,615 
Voluntari13211,615 
5. Poli Iași13181,384 
6. Sepsi12141,166 
7. Dinamo870,875 
8. Chindia1170,636 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fost senator PDL, încurcătură amoroasă cu o prostituată, pe vremea când era arbitru: “Unde ai fost, nenorocito? Nu cu ăsta trebuia!”

Dan Petrescu, campion din sufragerie! Antrenorul are încă o situație neclară la CFR Cluj » Ce împiedică despărțirea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
zorrozabal
zorrozabal  •  06 August 2020, 09:54
Postat de kamouniyak pe 05 August 2020, 23:08

Nici macar viata aia nu o duce. Nu are nici 200 de.mii de euro bani cash, dar stie sa se pozeze cand se cazeaza pe la Burj Al Arab si pe la piscine ca sa creada lumea ca e mult mai bogata decat este. Reghe e neplatit de mt timp, arabii nici nu prea se tin de cuvant la contracte etc. Si chiar daca au, tot nu-i fac banii iameni. Ei sunt definitia cocalarilor manelusti

Reghe are in garaj...5 autoturisme de sute de mii!De dolari!Intr-adevar arabii nu prea mai dau bani-dar dau...mercedes-uri!Dar oricum,se pare ca e fiecare cu banii lui!

1drag
1drag  •  06 August 2020, 09:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

persanu
persanu  •  06 August 2020, 08:52

Cum nu mai are cu ce iesi din presa cum se leaga de Hagi. Saraca , bine improriu spus ca are bani , dar la mansarda saraca duhneste a dorinta de afirmare cu orice pret. Daca o pun pe brigitte sfat langa ea , sunt 1 la 1 . Cocalare cu dorinta de afirmare.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează