FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Poveste șocantă! Cum și-a pierdut Anamaria Prodan casa la jocuri de noroc: „Stai pe stradă sau la mine acasă?”

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 01:09 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 01:09

Anamaria Prodan, 48 de ani, a făcut câteva dezvăluiri despre cea mai mare slăbiciune a ei: pasiunea pentru jocurile de noroc.

Soția lui Reghecampf a declarat că, atunci când era mai tânără, era atât de fascinată de timpul pe care îl petrecea în cazinouri încât și-a pierdut apartamentul pe care îl deținea din cauza jocurilor.

„Mi-au plăcut foarte mult jocurile de noroc, mi-a plăcut viața asta și am vrut să experimentez. Mi-a plăcut viața de noapte, mi-a plăcut să merg la cazino. Aveam foarte mulți bani și puteam să joc cât voiam eu. Atunci am pierdut şi casa. Atunci am vândut apartamentul ca să achit telefonul, că vorbeam la telefon foarte mult şi pe vremea aia era un lux. Am pierdut foarte mulţi bani…”, a spus Anamaria Prodan la o emisiune de la Kanal D.

+45 FOTO

Anamaria Prodan dependentă de jocurile de noroc

Impresara a mai povestit că mama ei, Ionela Prodan, a fost cea care a salvat-o din patima jocurilor cu noroc. „Exact atunci, când a fost foarte greu, maică-mea a fost atât de inteligentă încât mi-a zis: «OK, ţi-ai pierdut apartamentul? Stai pe stradă sau stai la mine în casă, dar după regulile mele. Ai pierdut toţi banii la cazino? Ghinion. Mănânci la mine, dar mănânci ce-ţi dau eu»”, a mai spus fosta acționară de la Hermannstadt.

După acest moment, Anamaria Prodan a început să renunțe la jocurile de noroc, conștientă că își pierde independența și respectul de sine.

Citește și alte știri despre Anamaria Prodan:

Anamaria Prodan, la Dinamo?! „Vreau să văd ce parteneri am lângă mine”

Anamaria Prodan face dezvăluiri din viața privată: „Eram divorţată și nu ştia nimeni, nici mama” + despre ce bărbat spune: „E sufletul meu şi cel mai bun prieten”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
2172347986159328
Neacsu Gheorghe  •  23 August 2021, 17:54
Postat de Paulus pe 11 Ianuarie 2021, 10:31

Lasă ochelarii. Uită-te ce lanț are. :))) Asta ar putea scrie "Ghidul Cocalarului Avansat." :))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  11 Ianuarie 2021, 11:37

Pai...daca avea atat de multi bani, asa cum declara, de ce a fost nevoita sa-si vanda casa pentru a-si satisface placerile vietii ?? Multe declaratii ale acestei individe trebuie privite cu multa suspiciune !!

141365743797979
Robin Green  •  11 Ianuarie 2021, 10:56

...si cand si-a regasit respectul de sine, pe care nu l-a avut niciodata???? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează