FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Anamaria Prodan, enervată de declarațiile lui Gică Popescu: „Ce să zică Ștucan, când aude că Hagi joacă cu juniorii? E jenant pentru fotbalul românesc!”

Anamaria Prodan, enervată de declarațiile lui Gică Popescu
Anamaria Prodan, enervată de declarațiile lui Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat marti, 04 august 2020 10:31 / Actualizat marti, 04 august 2020 11:07

Anamaria Prodan, agent apropiat de clubul Hermannstadt, a criticat în termeni duri declarațiile lui Gică Popescu. Președintele Viitorului a lăsat de înțeles că formația lui va trimite juniorii în meciul cu Dinamo, dacă play-out-ul se va întinde până pe 18 august. 

Dinamo și Viitorul sunt programate să se întâlnească în ultima rundă din play-out-ul Ligii 1. Conform programării inițiale a LPF, meciul ar fi trebuit să se dispute pe 18 august, dar calculele au fost date peste cap de anunțul postat de FRF azi-noapte. 

Anamaria Prodan atacă Viitorul

„Dacă vrem să respectăm competiția asta nu putem intra cu copii de 14 ani pe teren. Atunci vine Ștucan și zice că jucăm la pariuri. Normal că ar avea motive să fie suspicios. Ce să zică atunci când aude că Hagi bagă juniorii. Tu, conducător, nu ai cum să spui asta. În țara asta nu există comisie de etică și disciplină. Sunt neagră de supărare.

Când o echipă vine cu primul 11, iar cealaltă vine cu copii, ce să mai zici. Eu nu înțeleg de ce nu vine comisia să pună întrebări. Nu ai cum, nu ai voie! Ah, că dai șansă unor copii, cei mai talentați din Academie, da. Dar să vii să spui că joci cu echipa a cincea... Mi se pare jenant pentru fotbal, o lipsă de respect pentru fotbalul românesc. Dar tot Anamaria Prodan trebuie să spună lucrurilor pe nume, pentru că ceilalți bărbați tac”, a declarat Anamaria Prodan conform Prosport.

Nu vă imaginați că stăm până pe data de 17 august să jucăm meciul cu Dinamo. S-ar putea să băgăm echipa de juniori, a 3-a echipă, a 7-a. Începem campionatul pe 25, vom intra câteva zile în vacanță.
- Gică Popescu, președinte Viitorul

Clasament play-out Liga 1: 

VIDEO. EXCLUSIV Anamaria Prodan, dezvăluiri din perioada lui Gigi Becali în închisoare

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Dinamo, condamnată! Decizia publicată de FRF la miezul nopții o poate retrograda direct

Agentul lui Nicolae Stanciu îi transmite lui CFR Cluj să-și ia gândul de la jucător: „Va rămâne acolo să facă performanță!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (25)
tataika
tataika  •  05 August 2020, 07:12

Nici o zi fara familia manelista si femeia palmier... Sunteti praf!

caoradea
caoradea  •  04 August 2020, 22:34
Postat de Bogdan Cretu pe 04 August 2020, 17:43

Care doamna?

Pai cum care ? ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caoradea
caoradea  •  04 August 2020, 22:30

Etica ?? Sa fii patron si impresar in acelasi timp e etic.... No comment la vbele ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează