FOTBAL  »  Superliga  »  GELOZIE

„Ce stai toată ziua la palat?!” » Anamaria Prodan dezvăluie puseul de gelozie al lui Reghecampf: „Era fiert”

Anamaria Prodan // sursă foto: Instagram @ anamariaprodanreghecampf +45   FOTO
Anamaria Prodan // sursă foto: Instagram @ anamariaprodanreghecampf

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 10:44 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 11:33

Anamaria Prodan (50 de ani) a dezvăluit un episod neștiut al căsniciei cu Laurențiu Reghecampf (47). Antrenorul ar fi fost gelos pe faptul că impresarul petrecea mult timp în compania lui Gigi Becali (64).

Laurențiu Reghecampf și Gigi Becali au colaborat în două rânduri, primul fiind în două rânduri antrenor la FCSB, clubul patronat de Becali.

Și impresarul Anamaria Prodan, fosta soție a lui Reghecampf, a lucrat îndeaproape cu Gigi Becali. La un moment dat, reprezenta mai mulți jucători de la FCSB și îi propunea mai mulți jucători latifundiarului.

„Ar însemna SFÂRȘITUL!” » CTP nu crede în apărarea Simonei Halep și se teme de un scenariu sumbru: „Practic, o șansă nulă”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
„Ar însemna SFÂRȘITUL!” » CTP nu crede în apărarea Simonei Halep și se teme de un scenariu sumbru: „Practic, o șansă nulă”

Anamaria Prodan dezvăluie cum a avut Reghecampf un puseu de gelozie: „Era fiert pe Gigi Becali”

Dată fiind colaborarea cu FCSB, Anamaria Prodan apărea deseori la palatul lui Gigi Becali, o situație stânjenitoare pentru Laurențiu Reghecampf, care ar fi fost gelos.

Plecând de la episodul de notorietate cu Dan Alexa, în care l-a pălmuit pe „Chirurg”, Anamaria Prodan a înșiruit relațiile extraconjugale pe care s-a zvonit că le-ar fi avut de-a lungul timpului. Aici l-a inclus și pe Gigi Becali. 

+32 FOTO

„Dacă eram geloasă, îl băteam pe Alexa? Hai, mă... Păi crezi că dacă voiam să rămân cu Alexa, cum s-a spus, nu puteam? De ce nu s-a spus că sunt cu el până să dau în el?

Prima dată aș fi fost cu Burcă. Apoi cu Coman. De fapt, prima dată cu Penescu, apoi cu Neculaie de la Brașov.

Aș fi fost și cu Gigi Becali. Daaa, Reghecampf era fiert: «Ce stai toată ziua la palat?!» Orice ar spune Gigi Becali, eu am fost feblețea lui”, a susținut Anamaria la podcastul „Tare de tot”. 

Colaborarea dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan s-a rupt în ianuarie 2021, cu ocazia transferului mijlocașului Dennis Man la Parma. Dennis a rupt la acea vreme contractul de reprezentare cu Anamaria și i-a ales pe frații Becali, cei care au intermediat trecerea sa la Parma. 

Anamaria Prodan i-a reproșat frontal lui Becali faptul că a fost scoasă din ecuație și l-a dat în judecată pe fotbalist.

+41 FOTO

Citește și: 

Shakira, ținta fanilor lui Real Madrid! Au dezgropat o poza de colecție: „Cine a dat Rolexul pe Casio?”

Corina Caragea, vacanță exotică în Bali » Fotografii spectaculoase la plajă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
ali.bec
ali.bec  •  16 Ianuarie 2023, 20:58
Postat de ccc23 pe 16 Ianuarie 2023, 11:57

e clar ca a fost prima care a călcat pe bec în căsătoria asta cu reghe.. sau cel puțin de reghe nu a scris presa.. dacă a făcut-o a făcut-o cu perde,. cu cap .. pe când doamna... l-a pălmuit în văzul tuturor pe amant

E n-as fi așa de sigur. MM știe dece.

alexalex
alexalex  •  16 Ianuarie 2023, 12:44

Nici o zi fără ana și ivana asta înseamnă un ziar adevărat de sport

maradona79
maradona79  •  16 Ianuarie 2023, 12:27
Postat de OZZIEB pe 16 Ianuarie 2023, 12:00

Oameni buni, terminati cu nulitatile astea pe prima pagina a unui ziar de sport. Astea sunt pentru alte tabloide. Macar puneti-le in plan secund.. ne scarbiti pe majoritatea dintre noi cu promovarea asta mascata a unor zerouri barate! Inca putin si ne lipsim de ziar cu totul!

Ei sunt niste nulitati ca jurnalisti. Deci ce-ai vrea sa emita mai mult?!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează