FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția impresarului Anamaria Prodan după ce Giovanni Becali a intervenit în negocierile dintre FCSB și Parma pentru Dennis Man: „De atunci e un haos total”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 11:48 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 12:12

Anamaria Prodan, impresarul lui Dennis Man (22 de ani), a oferit detalii despre oferta primită de la Parma pentru jucătorul celor de la FCSB.

„Gigi Becali are dreptate și eu am un respect aparte, iar eu nu am să comentez niciodată. Este un om corect, un om al lui Dumnezeu și știe foarte bine cum au decurs lucrurile în ultimele luni. Îmi doresc să se facă acest transfer pentru jucătorul pe care îl reprezint și pentru Gigi Becali” a declarat Anamaria Prodan la ProX.

Anamaria Prodan: „Giovanni Becali a apărut dintr-odată”

„În ultimele șase luni am ținut legătura în fiecare zi cu Gigi Becali și nu am știut că a vorbit cu Giovanni Becali acum două sau trei zile. Eu am prezentat ofertele oficiale, care erau de 11 sau 12 milioane de euro și am respectat ceea ce mi-au cerut patronul Parmei și Gigi Becali, să nu vorbesc cu nimeni în această perioadă.

Este foarte greu să vinzi cu 15 milioane de euro în această perioadă de COVID-19, dar Dennis Man merită acești bani. Am încercat să mă apropii cât de mult am putut de oferta cerută de Gigi Becali pentru că eu mi-am dorit ca patronul Stelei să obțină 15 milioane pe Dennis Man.

Giovanni Becali a apărut dintr-odată, din partea Stelei, iar de atunci este un haos total. Patronul Stelei a vorbit direct cu cel de la Parma, am înțeles că Giovanni Becali i-a dat numărul de telefon. Cei de la Parma mi-au zis că este o sumă foarte mare, dar Gigi Becali are foarte mulți bani și nu o să scadă niciodată din preț.

S-a discutat la nivel înalt, la nivel Steaua București, de șase luni. Țin mult prea mult la Gigi Becali ca să comentez. Pe mine mă interesează ca jucătorului să îi fie bine. Eu știu cât am muncit la acest transfer, am adus aceste oferte crezând că relația mea cu Gigi este una aparte. Nu știu dacă a râs de ofertele mele, dar le-a primit oficial. El nu a râs niciodată de ofertele mele și eu i-am trimis tot ce am primit pentru că așa am considerat că este normal, indiferent dacă era de 5 milioane sau 10 milioane” a mai spus impresarul pentru sursa citată.

Anamaria Prodan: „Din respect pentru Gigi Becali nu am dezvăluit niciodată nimic”

„Despre salariu nu putem să discutăm până nu se înțeleg cluburile. Am văzut că Giovanni vorbea despre salariu. Noi așteptăm să se termine negocierile dintre cluburi, iar după o să discutăm despre contract. Am discutat cu jucătorul, cu familia lui și l-am informat în legătură cu salariul. Eu o să rămân alături de Dennis Man.

Eu nu o să vorbesc niciodată de cluburile care au trimis o ofertă oficială către Steaua. Nu o să îmi încalc o promisiune niciodată, iar din respect pentru cluburi și pentru Gigi Becali nu am dezvăluit nimic”, a mai precizat Anamaria Prodan.

În urmă cu 2 zile, Adrian Mutu a fost sunat de cei de la Parma și a vorbit la superlativ despre Dennis Man, iar acesta le-a mai zis că trebuie să se apropie cât mai mult de suma de 15 milioane de euro dacă vor să îl transfere pe jucător.
- Anamaria Prodan

VIDEO. Victor Becali: „Parma oferă 13 milioane de euro + bonusuri pentru Dennis Man!” + De ce nu s-a realizat încă transferul

Citește și alte știri din Liga 1:

Alex Ioniță, declarații în premieră despre scandalul de dopaj de la Astra: „Am fost făcut turnător! O să fie surprize dacă dosarul devine public”

Probleme înainte de Dinamo - Gaz Metan? Terenul este acoperit de zăpadă în ziua meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  28 Ianuarie 2021, 10:57

...N-a facut-o nimeni, a aflat ca atita poate, pur si simplu n-are trecerea in afara tarii pe care o are Giovani!...Iar haosul e in capul ei!...

adicn
adicn  •  28 Ianuarie 2021, 08:44

Antipatică mahalagioaică... Te-o scos, dară, dacă tu te duci cu ofertă de 10 mil în 4 ani, și el în aceeași zi obține 15 cu binusuri. În Italia nu ai ”intrare” cum are Ioan Becali, chiar dacă nu mai e la nivelul la care era.

castaway
castaway  •  27 Ianuarie 2021, 22:25

La ce tupeu și obraz gros are, va uita repede că Gigi a lucrat-o pe la spate.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează