FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Anamaria Prodan, implicată în viața jucătorilor: "Trebuie să le cunosc iubitele, să văd ce fac! Bărbatul își pierde mințile după o femeie"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 10:15

Impresarul Anamaria Prodan a dezvăluit, într-un interviu pentru Libertatea, că discută deschis cu jucătorii ei despre viața intimă și că vrea să le cunoscă partenerele pentru a fi sigură că nu vor avea probleme în carieră.

 "Cu fotbaliștii pe care-i reprezint vorbesc inclusiv de femei, deschis, cu cărțile pe față! Nu ne ascundem. Vorbim despre asta pentru că știu ce poate o femeie să facă. Îi spun fiecăruia că, dacă vrea să ajungă fotbalist, trebuie să mi-o prezinte înainte! Să văd eu cine e și ce face. Să o cunosc bine, bine.

E dictatură! O femeie poate distruge cariera unui fotbalist! Bărbatul își pierde mințile după o femeie!", a declarat Anamaria Prodan pentru Libertatea.

 "Am copii și am nebunia că trebuie să le ofer măcar jumătate din ce am avut eu. Mi-a fost cumplit de frică să nu vină un fotbalist sau altcineva cu mulți bani și să le spună «Hai cu mine, că-ți iau o geantă»" Anamaria Prodan

 "Trăiesc într-o lume a bărbaților, iar ei sunt foarte sensibili la frumos. Dar când ridic vocea, au tăcut imediat" Anamaria Prodan

Fata Anamariei Prodan, cu un pas mai aproape de WNBA » Este doar a doua jucătoare română care reușește această performanță

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
2181915822120519
Marian Si AnaMaria Blideanu  •  18 Noiembrie 2018, 08:59

trebuie sa le cunosti iubitele sa vezi daca poti sa le furi iubitii mai bine zis

1461177693935533
Sorin Gane  •  17 Noiembrie 2018, 21:46

*** SE CREDE TOT LA EMISIUNEA DE PE PRO TV FERMIER FARA PERECHE ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  17 Noiembrie 2018, 20:27

Eu aş spune că vrea să le cunoască gagicile *** da' mă cenzurează ăştia pe nedrept aşa că nu mai zic nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close