FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Anamaria Prodan, înregistrare interzisă minorilor: „Mai faceți p**a transferul!” » Limbaj trivial și amenințări

Anamaria Prodan +49   FOTO
Anamaria Prodan

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 21:28 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 21:59

Două înregistrări audio datând din vara lui 2016 arată cum agenta Anamaria Prodan Reghemcapf a intrat într-un conflict ascuțit cu CSU Craiova și cu un colaborator român stabilit în Italia în timpul negocierilor pentru transferul unui fost junior din Bănie, Sergiu Jurj, ofertat de Verona. La 22 de ani, băiatul e pierdut acum în L3, la Focșani.

În vara lui 2014, pe când aparținea de Școala de Fotbal „Ardealul" din Cluj, atacantul Sergiu Jurj era o mare promisiune, la 16 ani. A avut apariții meteorice și la lotul național de juniori, fost coleg la U18 cu Man, Olaru, Oaidă și Fl. Coman. A fost perioada în care puștiul a intrat în vizorul Veronei, care și-a propus să-l transfere.

Italienii enervați că trei agenți cer bani

A existat mai întâi o perioadă de probă, cu două tentative de finalizare a tranzacției pe axa Ardealul – Verona, când jucătorul era deja reprezentat de Ana Maria Prodan Reghecampf. Discuțiile s-au blocat însă de fiecare dată fie pentru că italienii au tărăgănat negocierile și au ținut foarte jos prețul, fie fiindcă pe circuit apăruseră trei agenți care revendicau comision spre nemulțumirea celor de Verona: Prodan Reghecampf, Virgil Colfescu, impresar de origine română din Florența, și Alessandro Acri, fost jucător la Fiorentina și Milan, ex-scouter Milan, stabilit la Timișoara.

Băiatul a ajuns finalmente la CSU Craiova, a rămas circa un sezon și jumătate la formația secundă din Bănie, nereușind să facă pasul spre prima echipă. Iar în vara lui 2016 s-a redeschis subiectul plecării la Verona, care a continuat să-l țină sub lupă.

Craiova și Prodan ar fi încercat să se păcălească reciproc

E momentul în care un conflict aspru s-a iscat între conducerea Craiovei și Prodan Reghecampf. „Agenta a încercat să-l facă jucător liber pe Jurj pentru a-i facilita trecerea în Italia, în timp ce conducerea din Bănie i-a răspuns căutând s-o sară din schema tratativelor, cu toate că-l reprezenta pe fotbalist", povestește o sursă GSP.

EXCLUSIV Anamaria Prodan, înregistrare interzisă minorilor: „Mai faceți p**a transferul!” » Limbaj trivial și amenințări

Iar un mesaj audio trimis atunci de Prodan către Colfescu relevă furia impresarei, care folosește un limbaj trivial și un ton agresiv. Colfescu refuză azi să mai facă orice comentarii pe marginea incidentului. Tirada a sunat astfel: „Virgile, îmi spui și mie în p...a mea că trebuie să semneze Craiova actele, a treia parte pentru Verona? P...a mea...Îmi spui sau nu-mi spui? Că e jucătorul meu...Că dacă nu, nu mai reziliez niciun contract cu Craiova și mai faceți p...a transferul. Las-o în p...a mea!".

AUDIO. Anamaria Prodan, înregistrare interzisă minorilor

Dubiile despre semnătură sunt „bagabonțelile lu’ ta-su

„Un alt mesaj audio a plecat pe același subiect și spre președintele Craiovei, Marcel Popescu, pe care Prodan Reghecampf îl anunță că se va răzbuna pur și simplu pe jucător, intenționând să-l blocheze la o ligă inferioară doar fiindcă tatăl fotbalistului semnalase probleme legate de veridicitatea unei semnături pe documentele fiului: «Marcele, pentru cum a vorbit ta-su cu avocatul meu la modul că nu există semnătura lui și toate bagabonțelile astea, i-am spus și lui Mihai (n.r. Rotaru, finanțatorul clubului), care m-a sunat acum...nu fac nimic, nu semnez nimic să bage în TMS (n.r. sistemul internațional de înregistrare al transferurilor), să considere picat transferul, pe perioada contractului cu mine ăsta nu se va mișca de la liga a patra".

Finalmente, Craiova și Verona au bătut palma numai pentru un împrumut al lui Jurj, care a rezistat un singur sezon la Hellas, după care s-a întors la Craiova, iar traseul carierei lui s-a dus abrupt la vale. În prezent, la 22 ani, e eșuat în L3 la CSM Focșani.

„Cazul Jurj e numai o piesă din puzzle-ul care a dus la blocada totală a Craiovei pentru Anamaria Prodan", spune sursa GSP. Impresara are porți închise în Bănie, unde nu a putut duce sau reprezenta niciun fotbalist de sezoane bune.

Mateiu și Vlad, executați fiindcă lucrau cu Ana

Coincidență sau nu, la numai câteva săptămâni după scandalul derulat în culise cu Jurj, Craiova îi scotea din lot pentru un meci cu Steaua pe Alexandru Mateiu și Andrei Vlad tocmai fiindcă erau reprezentați de Ana Maria Prodan și urma o întâlnire de campionat cu formația pregătită atunci de soțul agentei, Laurențiu Reghecampf. 

„E un conflict de interese care trebuie eliminat. Nu suntem satelitul Stelei", explica președintele alb-albaștrilor, Marcel Popescu. "Îmi lasă un gust amar. Prefer să iau în râs astfel de declarații", replica impresara.

Apoi, un an mai târziu, în vara lui 2017, Vlad avea să plece cu scandal din Bănie, aterizând exact la roș-albaștrii. Sfătuit de Prodan Reghecampf, goal-keeper-ul a denunțat unilateral contractul cu Craiova la finalul junioratului, și-a asumat riscul unei suspendări de minimum 16 etape, dar, finalmente, Becali și Rotaru au bătut palma: 400.000 euro și 10% dintr-un viitor transfer

Cerut la Academia lui Real Madrid!

În perioada de probe susținută inițial la Verona, Jurj a evoluat pentru italieni la un turneu în Spania, unde s-a confruntat inclusiv cu Real Madrid. A și înscris în jocul cu ibericii. Scouterii blanco l-au remarcat pe român la partidele respective și, fără să știe că jucătorul aparținea atunci de Ardealul Cluj, au expediat către Verona o solicitare de a-l aduce ei înșiși în teste la Academie. Corespondența a rămas blocată însă undeva pe axa Madrid – Verona, fără ca Ardealul să poată beneficia de oportunitatea de a-l trimite pe atacant la Real.

„N-am ce să-i reproșez Anei"

Sergiu Jurj spune că „n-aveam eu puterea să influențez tratativele intercluburi și nu știu de ce s-a ales doar varianta de împrumut atunci. Probabil că a contat și felul în care Anamaria a pus atunci problema, dar mi-e greu să cred că doar dintr-o conversație mai aprinsă nu s-a putut face un transfer definitiv. Eu am lucrat cu Ana de la 15 ani până la vârsta majoratului, m-a susținut mult, n-am ce să-i reproșez. Îi port tot respectul posibil pentru că m-a ajutat enorm de când eram copil"

Au fost discuțiile mele private cu un președinte, un patron, un asociat. Sunt lucruri care mă privesc doar pe mine"
Anamaria Prodan Reghecampf

Dacă primiți vreo înregistrare în care mă auziți pe mine vorbind necivilizat, vă voi putea explica. Dar în cazul de față, vă rog să o întrebați pe Anamaria Prodan. Pentru noi, Jurj a fost un jucător care n-a confirmat și atât
Marcel Popescu, președinte U Craiova

Nu înțeleg de ce trebuie să mai răscolim toate acele povești cu Verona. Cui îi mai servește asta? A fost, s-a dus, ne vedem de treburi mai departe
Petre Jurj, tatăl lui Sergiu

FOTO. Imagini spectaculoase cu Anamaria Prodan

+45 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Ce face Anamaria Prodan la Hermannstadt » Dezvăluiri din interior

EXCLUSIV Dan Petrescu nu exagerează: arbitrii o fac pe Craiova campioană! Iată scorul erorilor comise în play-off: cum ar arăta clasamentul fără greșeli în lupta la titlu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (67)
1945470302151331
Gigli Papastratos  •  17 Iulie 2020, 14:39
Postat de paiazze pe 16 Iulie 2020, 21:16

Care femeie sexy? Eu vad doar o mahalagioaca ***, cu limbaj de puscarie, o capusa care face bani din munca altora - ca mai toti impresarii. Asta e sexy? Macar daca ar avea o mutra mai interesanta, dar e urata cu spume, n-are pic de clasa, bun-gust sau bun-simt, dar crede ca e o mare doamna, tipic oricarui parvenit, si tot ce are pe ea e pus de dom' doctor sau cu trafaletul.

Nimic din ce ai spus n-are-aface cu sex-apeal-ul. N-am spus ca-i frumoasa sau manierata sau finuta sau ... whatever. Doar ca e sexy si este, oricite trivialitati ar vomita. A fi sexy se refera strict la aspectul fizic, nu fizionomic, mental sau comportamental.

paiazze
paiazze  •  16 Iulie 2020, 21:16
Postat de Gigli Papastratos pe 16 Iulie 2020, 18:11

N-am crezut, ca-mi va putea fi vreodata sila de-o femeie sexy.

Care femeie sexy? Eu vad doar o mahalagioaca ***, cu limbaj de puscarie, o capusa care face bani din munca altora - ca mai toti impresarii. Asta e sexy? Macar daca ar avea o mutra mai interesanta, dar e urata cu spume, n-are pic de clasa, bun-gust sau bun-simt, dar crede ca e o mare doamna, tipic oricarui parvenit, si tot ce are pe ea e pus de dom' doctor sau cu trafaletul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1945470302151331
Gigli Papastratos  •  16 Iulie 2020, 18:11

N-am crezut, ca-mi va putea fi vreodata sila de-o femeie sexy.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează